Pikkuhuuhkajien keskikenttäpelaaja Onni Valakari iski perjantaina kauden kolmannen osumansa, kun hänen edustamansa Pafos voitti Karmiotissan 3-0 Kyproksen pääsarjassa.

Valakarin, 21, maali syntyi toisen jakson alussa, kun hän haki vasemman jalkansa vapaaksi rangaistusalueen tuntumassa ja tykitti takakulmaan. Noin varttia myöhemmin hänellä oli sauma tuplata maalisaldonsa, mutta Valakari epäonnistui rangaistuspotkussaan.

Pafosia kipparoi Huuhkajien toppari Paulus Arajuuri, joka tuli pian pilkun jälkeen vaihtoon. Valakari pelasi täydet minuutit.

Kyseessä oli Pafosin ensimmäinen ottelu uuden päävalmentajansa Dmytro Mykhaylenkon alaisuudessa. Pafos on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Kyproksen liigassa seitsemäntenä.

Valakari onnistui maalinteossa myös edellisellä kierroksella, kun Pafos kaatoi Kyproksen suurseuran APOEL FC:n.