Tottenham johti valioliigaotteluaan West Hamia vastaan jos 16. minuutin kohdalla 3-0.

Lisämaaleja kotijoukkue ei kuitenkaan, esimerkiksi Gareth Balen toisen jakson kentälle tulon myötä tehnyt, vaan pitkään näytti siltä että jo ratkennut peli vain pelaillaan loppuun.

Viimeiselle kympille tultaessa West Ham kuitenkin sanoi asiaan sanansa, Fabian Balbuenan kavennuksen myötä. Pian Davinson Sanchez onnistui hoitamaan pallon omaan maaliinsa, eikä peli enää ollutkaan täysin selvä. Ajassa 90+4 Manuel Lanzini synkisti Spursin illan tasoittamalla pelin.

Kyseessä oli valioliigahistorian kovin comeback sarallaan – koskaan aiemmin joukkue, joka on ollut 0-3 -tappiolla 81. minuutilla, ei ole onnistunut välttämään tappiota.

ESPN FC

@ESPNFC
History.

West Ham became the first team in PL history to avoid defeat in a game having been 0-3 down as late as the 81st minute.