Ranskalaislehti pitää Kylian Mbappén lähtöä PSG:stä todennäköisenä – ainakin neljä seuraa kilpalaulannassa

© Kuva: Getty Images

Näyttää vahvasti siltä, että 21-vuotias tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on ensi vuoden siirtomarkkinoiden kaikista kuumin nimi. Ranskalaisen sopimus PSG:n kanssa ulottuu vuoteen 2022, eikä mitään merkkejä siitä, että Mbappé allekirjoittaisi jatkosopimuksen, ole toistaiseksi nähty.

Mikäli kontrahtia ei onnistuta jatkamaan, on PSG:n käytännössä pakko myydä Mbappé ensi vuonna kunnon siirtokorvauksen saadakseen. Siltä myös näyttää. Ranskalaislehti Le Parisién pitää Mbappén siirtoa ensi kesänä hyvin mahdollisena, ellei jopa todennäköisenä.

Lehden mukaan kilpalaulantaan Mbappésta on lähdössä ainakin neljä suurseuraa. Paalupaikalla on edelleen Real Madrid, joka on yhdistetty Mbappéen jo pitkään. Real Madrid on yrittänyt Mbappén hankkimista jo kahdesti aiemmin. Ensimmäisen kerran jo seitsemän vuotta sitten, kun 14-vuotias Mbappé kutsuttiin vierailulle tutustumaan Real Madridin, ja toistamiseen vuonna 2017, kun Mbappé siirtyi Monacosta Paris Saint-Germainiin.

Real Madridille olisi miltei arvovaltatappio, jollei se onnistuisi viemään Mbappén hankintaa maaliin. Tarve on olemassa, sillä Karim Benzeman uran loppu lähestyy vääjäämättä. Myös kassassa pitäisi olla vielä katetta, sillä Real Madrid ei tehnyt tämän kesän/syksyn siirtoikkunassa ainuttakaan hankintaa.

Voi olla, että ilman koronapandemiaa Mbappé saattaisi hätyytellä jopa Neymarin 222 miljoonan ME-siirtosummaa, mutta pikkurahalla hän ei liikahda vieläkään. Le Parisién arvelee, että Mbappén siirtokorvaus asettuisi 200 miljoonan euron tietämiin.

Mbappén itsensäkin arvellaan suhtautuvan Real Madrid -siirtoon suopeasti, sillä hän on pitänyt seurasta pienestä pitäen. Kilpailijoitakin silti on. Tällaisiksi Le Parisién nimeää Liverpoolin, Barcelonan ja Juventuksen.

Liverpoolin Jürgen Klopp on puhunut Mbappésta usein imartelevaan sävyyn ja hän tapasi jo vuonna 2017 Mbappén ja tämän perheen Monacossa. Liverpoolin uskotaan voivan myös vastata Mbappén palkkavaatimuksiin. PSG:ssä Mbappé ansaitsee 21,6 miljoonan euron bruttovuosipalkkaa.

Ranskalaislehden mukaan myös Barcelona havitteli Mbappéa tosissaan jo vuonna 2017, kun se tarjoutui lennättämään hyökkääjän yksityiskoneella Barcelonaan kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä. PSG veti tuolloin kuitenkin pisimmän korren.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.