Robert Lewandowskin entinen agentti pidätetty – epäillään uhkailleen tähtihyökkääjää

© Kuva: Getty Images

Robert Lewandowski oli monien mielestä kauden 2019-2020 paras pelaaja, ja hänet palkittiin myös Mestarien liigan viime kauden parhaana. Puolalaishyökkääjä saavutti ensimmäisenä pelaajana kautta historian ”triplatuplan”, eli voitti Mestarien liigan, kansallisen mestaruuden ja kansallisen cup-kilpailun sekä kaikissa näissä maalikuninkuuden.

Bayern Münchenin supertähti on jatkanut tällä kaudella siitä, mihin hän viime kaudella jäi. 32-vuotias Lewandowski on takonut viidessä bundesliigaottelussa käsittämättömän kovat tehot kymmenen maalia ja kolme maalisyöttöä.

Kentällä ei ole näkynyt se, että kentän ulkopuolella on ilmeisesti ollut verrattain vakavia vaikeuksia. Näitä vaikeuksia Lewandowskille on aiheuttanut hänen entinen pelaaja-agenttinsa, josta Saksan lehdistö käyttää nimeä ”Cezary K.”.

Puolan poliisi pidätti kyseisen agentin epäiltynä Lewandowskin ”rangaistavasta uhkailusta”. Agentti tavoitteli uhkausten kautta Lewandowskilta 20 miljoonaa euroa.

– Juuri nyt hänen kotonaan suoritetaan kotietsintää, Puolan valtionsyyttäjä totesi uutistoimisto DPA:lle Varsovassa.

– Lewandowskiin kohdistuneilla vaatimuksilla ei ollut minkäänlaista perustetta kaksikon välisistä liiketoimista.

Lewandowskin edustaja ei halunnut kommentoida asiaa, vaan totesi DPA:lle, että vain Puolan valtionsyyttäjä voi antaa asiasta lisätietoja.

Lähde: Frankfurter Allgemeine


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.