Serie A -seura Sampdorian puheenjohtaja Massimo Ferrero on saanut postissa tappouhkauksia. Asiasta kertoo uutistoimisto ANSA:n tietojen pohjalta Football-Italia.

Ferreron saamien uhkauskirjeiden oheen oli liitetty luoteja. Hän aikoo tehdä asiasta rikosilmoituksen.

Elokuvatuottajana tunnetuksi tullut Ferrero osti Sampdorian kesällä 2014. Seuran ultrat ovat vaatineet toistuvasti häntä myymään seuran. Vaatimukset kiihtyivät, kun neuvottelut entisen hyökkäään Gianluca Viallin johtaman yhdysvaltalaisryhmän kanssa kariutuivat.

Ferreron henkeä uhkaavien kirjeiden lisäksi hänen kotinsa lähettyville on aseteltu kylttejä, joissa uhataan tulla ”kylään”. Vihaiset fanit ovat ahdistelleet 69-vuotiasta Ferreroa myös kahdessa genovalaisessa ravintolassa, joihin he ovat tulleet häntä solvaamaan. Ferrero oli pakko viedä ulos ravintoloiden takaovesta.

Massimo Ferrero nostatti kohua jo helmikuussa 2015, kun hän väitti julkisuudessa kilpailijaseura Palermon seurajohtaja Maurizio Zamparinin ”uhanneen tappaa hänet” miesten välisessä tekstiviestivaihdossa. Riita koski tuolloin paraguaylaisen keskikenttäpelaajan Edgar Barreton mahdollista siirtoa, joka seuraavana kesänä myös toteutuikin.

[readmore from=Serie-A]

– Zamparini loukkasi minua, uhkasi tappaa ja nyt hän on mennyt liian pitkälle. Sain kolmen kuukauden toimitsijakiellon vitsistä (toim. huom. koskien Interin indonesialaisomistaja Erick Thohiriin kohdistunutta rasistiseksi tulkittua herjaa), joten nyt odotan oikeusjärjestelmän puuttuvan asiaan. Olen kyllästynyt häneen, Ferrero puhisi helmikuussa 2015 Bleacher Reportin mukaan.

– Hän sai itselleen julkisuutta solvaamalla minua. Nyt solvaukset saavat riittää. Soitin hänelle Barretosta ja hän uhkasi tapaa minut!

Zamparini kiisti syytökset tappouhkauksista jyrkästi ja sanoi voivansa todistaa asian tekstiviestiensä avulla.

Sampdoria on tämän kauden Serie A:ssa kolmen pelatun ottelun jälkeen sijalla 14 kolmella pisteellään.