Mestarien liiga
Shaktar Donetsk – Inter
Tiistai 27.10. klo 19:55

Shaktar Donetskin ja Inter Milanin avaukset Mestarien liigan lohkovaiheessa jättivät varmasti melko erilaisen maun suuhun. Koronan runtelemat ukrainalaiset järkyttivät futismaailmaa hakemalla Real Madridilta vieraspisteet. Inter puolestaan onnistui hukkaamaan kaksi pistettä Mönchengladbachia vastaan, vaikka oli pelillisesti ottelussa niskan päällä selkeästi.

Luis Castron suojateilla tilanne paranee tähän otteluun huomattavasti, sillä ainoastaan Junior Moraes on enää varma korona-poissaolija. Loukkaantumisia joukkueella on muutenkin kourallinen, mutta tilanne on viime viikkoon verrattuna erinomainen. Shaktar hävisi viime kauden Eurooppa-liigan välierässä Interille 5-0, mutta tästä ei kannata vetää liian suoria johtopäätöksiä: kansainvälinen Shaktar on laatujoukkue, eikä Ukrainan retki ole mikään leikin asia Interillekään.

Antonio Conten suojateista Achraf Hakimi palaa karanteenista, mutta Milan Skriniar sekä Roberto Gagliardini eivät pääse tässä ottelussa rinkiin. Yhteensä Contelta puuttuu kourallinen pelimiehiä, mutta varsinkin ylöspäin vieraat saavat tulivoimaisen kokoonpanon kentälle. Inter otti itseluottamusta nostavan voiton Genoasta viime viikonloppuna, mutta muuten joukkueen tuloskunnossa on ollut sanomista. Takki auki eivät vierailijat voi peliin tulla.

Lyö vetoa ottelusta:

Inter on toki laadukkaampi yhdistelmä, mutta se ei voita tätä ottelua useammin kuin joka toinen kerta. Vetomarkkinoilla tämä tarkoittaa sitä, että isäntien venymisestä on hyvää tarjolla. Suositus vetopuolelle onkin Aasialainen tasoitusveto, Shaktar Donetsk +0.5 kertoimella 2,13.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO