Steven Gerrard esitti Rangersin seurajohdolle toiveen Glen Kamarasta: ”Jos minä saisin päättää…”

© Kuva: Getty Images

Rangersin manageri Steven Gerrard haluaa Huuhkajien keskikenttäpelaajan Glen Kamaran jatkavan skottijätin riveissä vielä pitkään.

Kamara, 24, siirtyi Rangersiin viime vuoden tammikuussa Dundee Unitedista piskuisella 55 000 euron siirtosummalla. Siirron oli alunperin määrä toteutua vasta seuraavana kesänä ja ilmaiseksi, mutta rahaa kipeästi kaivannut Dundee United sai Kamarasta nimellisen korvauksen, kun hän siirtyi kesken sopimuksensa Rangersiin.

Tuo nimellinen korvaus on osoittautunut yhdeksi Rangersin viime vuosien parhaista diileistä. Kamara on pelannut Glasgow’n suurseurassa jo 68 ottelua ja hurmannut joukkueen kannattajat sekä Liverpool-legenda Gerrardin.

Kamaran nykyinen sopimus päättyy kesällä 2023, mutta Gerrard toivoo suomalaisen jatkavan seurassa pidempäänkin.

– Jos minä saisin päättää, vastaukseni olisi kyllä, kommentoi Gerrard BBC:n mukaan kysyttäessä jatkosopimuksesta.

– Glen on ollut fantastinen ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän on kasvanut ja kehittynyt. Hän on kehittynyt ja kuunnellut.

– Hän oli loistava viikonloppuna [2-0-voitossa Celticiä vastaan], mutta minusta hän on pelannut todella johdonmukaisesti jo paljon pidempään.

– Me haluamme pitää Glenin täällä mahdollisimman pitkään, ja kaikki tietävät, mitä minä ajattelen tästä tilanteesta.

Kamaraa on aiemmin siirtohuhuissa viety muun muassa Englannin Valioliigaan ja Mestaruussarjaan. Suomen A-maajoukkueessa Kamara on pelannut 24 ottelua.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!