Glen Kamaran ura on mukavassa nousussa.

Huuhkajissa Kamara on jo sementoinut asemansa yhtenä joukkueen tärkeimmistä pelaajista. Myös seurajoukkueessaan Glasgow Rangersissa Kamara pelaa jatkuvasti täysiä 90-minuuttisia.

Tuorein näyte Kamaran taidoista nähtiin lauantaina, kun pelattiin Skotlannin suurin ottelu: Old Firm. Rangers siis kohtasi kaupungin paikallisottelussa Celticin, joka on voittanut Skotlannin pääsarjamestaruuden yhdeksänä viime vuotena.

24-vuotias Kamara pelasi täydet minuutit Celticiä vastaan. Hänelle kirjattiin 36 syöttöä, joista 75 prosenttia meni omille. Kamara teki kolme onnistunutta 1v1-haastoa – eniten koko ottelussa. Kamara myös taklasi kolme kertaa ja teki yhden syötönkatkon. Whoscoredin tilastoihin perustuvan rankingin mukaan Kamara oli ottelussa Rangersin neljänneksi paras pelaaja.

Pelin jälkeen Kamara sai suitsutusta osakseen. Rangersin otteluraportissa Kamaraa kuvailtiin uskomattomaksi. Twitterissä puolestaan Valioliigassa pelaavan Sheffield Unitedin Oliver McBurnie twiittasi vain kehuakseen Kamaraa.

– Glen Kamara on todella hyvä pelaaja muuten, McBurnie kirjoitti.

Oli McBurnie

@oli_mcburnie
Glen Kamara is really good at football btw

Twitterissä alkoi myös kiertää meemi, jossa Kamaran ja Diego Maradonan kuvat on yhdistetty. Tekstiksi lyhyt ja ytimekäs: Kamaradona.