Viime sekuntien maali! FC Honka pelasti itselleen tasapelipisteen pääkaupunkiseudun derbyssä

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK oli sekuntien päässä voitosta, kun se johti FC Honkaa 1−0 pääkaupunkiseudun paikallispelissä Veikkausliigan perjantai-illan kierroksella.

Sakari Tukiainen vei helsinkiläiset 38. minuutilla johtoon. HIFK näytti jo vievän kolme pistettä, mutta Honka tuli lisäajan kolmannella minuutilla tasoihin Borjas Martínin osumalla. Loppuvihellys kuultiin pian maalin jälkeen.

Tasapelipisteen saatuaan Honka jatkaa sijalla neljä ja HIFK sijalla kuusi, juuri jatkopelien viivan yläpuolella.

Myös illan toisessa ottelussa syntyi loppuhetkien maali. FC Lahti johti IFK Mariehamnia vastaan 2−1 lisäajalle siirryttäessä, mutta Jasin Assehnoun kasvatti lahtelaisten johtoa vielä lisäajan toisella minuutilla.

IFK Mariehamn johti ottelua avausjakson jälkeen Peter Makrillosin maalilla. Lahden Dimitry Imbongo onnistui kuitenkin maalinteossa 63. ja 73. minuutilla ja varmisti kotijoukkueelle kolme pistettä ennen Assehnounin lopullista sinettiä.

IFK Mariehamn on voittanut viimeksi elokuussa, ja joukkueen voitoton putki venyi jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Lahti on nyt sijalla seitsemän ja IFK Mariehamn sijalla yhdeksän.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta