Hansi Flickillä oli tiistaina vuosipäivä. Hänellä tuli täyteen tasan vuosi Bayern Münchenin edustusjoukkueen valmentajana. Flick juhli merkkipäivää luonnollisesti kauneimmalla mahdollisella tavalla, eli voitolla. Bayern München kaatoi Mestarien liigan vierasottelussa Red Bull Salzburgin 6-2, ja jatkoi uskomatonta voittoputkeaan.

Peli oli Flickille valmentajana yhdestoista Mestarien liigassa, ja kaikki 11 peliä ovat päättyneet Bayernin voittoon. Kun kaikki kilpailut huomioidaan, on Bayern voittanut Flickin aikana 44 pelaamistaan 48 ottelusta. Huikea voittokulku on tuonut seuralle tässä ajassa viisi pokaalia: Mestarien liigan, Bundesliigan, Saksan Cupin, UEFA Supercupin ja Saksan Supercupin.

Squawka Live

@Squawka_Live
3rd November 2019: Hansi Flick is appointed interim manager of Bayern Munich

*48 games, 44 wins and five trophies later*

3rd November 2020: Hansi Flick's Bayern win their 11th #UCL game in a row

It's fair to say he's done alright. 😉

Koska Bayern oli voittanut jo Niko Kovacin alaisuudessa kauden 2019-2020 kolme ensimmäistä otteluaan – ennen kuin Flick otti ohjat – on joukkueen voittoputki Mestarien liigassa jo 14 ottelun mittainen. Kaikissa näissä 14 ottelussa on pelannut vain kaksi pelaajaa: Manuel Neuer ja Joshua Kimmich.

Neuerilla ja Kimmichillä on nyt erinomainen tilaisuus ottaa haltuunsa pelaajakohtainen Mestarien liigan voittoennätys, sillä he nousivat eilen jakamaan Cristiano Ronaldon vuodelta 2015 peräisin olevaa ennätystä, 14 peräkkäin voitettua ottelua. Ennätys voi mennä uusiksi 25. marraskuuta, kun Bayern saa seuraavassa Mestarien liigan ottelussaan vieraakseen samaisen RB Salzburgin.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
RÉCORD HISTÓRICO - Manuel Neuer y Joshua Kimmich acaban de igualar la mejor racha de victorias consecutivas (14) de cualquier jugador en TODA la historia de la UEFA Champions League #UCL. El récord pertenecía en solitario a Cristiano Ronaldo desde febrero de 2015.

Bayernin voitto tuli tiistaina hienon loppuvedon ansiosta. Salzburg johti peliä 1-0 ja nousi 66. minuutilla 2-2 -tasapeliin, mutta Bayern teki viimeisellä varttitunnilla peräti neljä maalia. Mestarien liigan ennätys sekin.

OptaFranz

@OptaFranz
4 - @FCBayernEN became the first team in @ChampionsLeague history to score four goals in the last 15 minutes of a game. Late.

Robert Lewandowski oli ottelussa ainoa kahden maalin mies. Kertaalleen osuivat Jérôme Boateng, Leroy Sané ja Lucas Hernández. Bayernin toinen maali oli Salzburgin tanskalaispuolustaja Rasmus Kristensenin oma maali. Salzburgin maalisaldoa kartuttivat Mergim Berisha ja Masaya Okugawa.

Ennätysmies Joshua Kimmich oli hyvin esillä hänkin, sillä Kimmich syötti kaksi joukkueensa maaleista.

Squawka

@Squawka
Joshua Kimmich's last SIX Champions League games:

🅰️⚽️ vs. Barcelona
🅰️🅰️ vs. OL
🅰️ vs. PSG
🅰️ vs. Atlético
⚽️ vs. Lokomotiv
🅰️🅰️ vs. Salzburg

Banging the JOK drum once again. 🥁

Saksalaisjoukkueille ilta oli mahtava, sillä Bayernin lisäksi myös Borussia Mönchengladbach teki tiistaina kuusi maalia voitettuaan Shakhtar Donetskin 6-0. Kyseessä on ensimmäinen kerta Mestarien liigan historiassa, kun kaksi saman maan joukkuetta tekevät samana päivänä vieraspeleissään 12 maalia tai enemmän.

Squawka

@Squawka
Borussia Bayern
🤝
Scoring SIX
#UCL goals
tonight