Katso: Skotlannin kopissa juhlittiin EM-kisapaikkaa 70-luvun hittibiisin tahtiin – EM-kisoihin saatiin todellinen klassikko: ”Siitä tulee todella hieno peli”

© Kuva: Getty Images

Skotlanti varmisti EM-kisapaikkansa torstai-iltana, kun se voitti dramaattisen rangaistuspotkukilpailun jälkeen Serbian. Skotlanti palaa arvokisoihin peräti 23 vuoden tauon jälkeen, ja se näkyi Skotlannin pukuhuoneessa ottelun jälkeen.

EM-kisapaikka vaati Skotlannilta pisimmän mahdollisen kaavan. Ratkaisu tuli vasta EM-karsintojen pudotuspelien finaalin rankkarikisassa, ja siinäkin vasta kymmenennessä laukojassa, kun Serbian viidennen laukojan Aleksandar Mitrovicin vedon torjui Skotlannin maalivahti David Marshall.

Kisapaikka tarkoittaa sitä, että EM-kisojen D-lohkossa nähdään ensi kesänä todellinen klassikko-ottelu, kun Skotlanti ja Englanti kohtaavat toisensa. Myös Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate fiilisteli Skotlannin kisapaikkaa.

– Mikä ottelu (Serbia-Skotlanti)! Se tekee meidän elämästämme monimutkaisempaa varmasti. Toivottavasti siitä (Skotlannin ja Englannin kohtaamisesta) tulee mahtava juhla faneille, mutta siihen emme voi tällä hetkellä vaikuttaa, Southgate kertoi BBC:lle viitaten siihen, pääseekö yleisö katsomoihin ensi kesän EM-kisoissa vai ei.

– Siitä tulee todella hieno peli, Southgate fiilisteli vielä ensi kesän Skotlanti-kohtaamista.

Skotlannin pukuhuoneessa juhlittiin ottelun jälkeen 1970-luvun hittibiisin Yes Sir I Can Boogie -kappaleen tahtiin. Tunnelma oli vähintäänkin riemastuttava. Skotlannin tähtipelaaja John McGinn tunnelmoi kappaleen voimalla myös doping-testiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.