Leo Messin tulevaisuus puhuttaa – Pep Guardiola otti kantaa: ”Emme tiedä, mitä sitten tapahtuu”

© Kuva: Getty Images

Leo Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

33-vuotias Barcelonan kapteeni saa siten neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta alkaen.

Messin odotetaan poistuvan todennäköisesti Barcelonasta. Barcelonan tilanne on haastava, sillä seura on merkittävissä talousongelmissa ja joutuu leikkaamaan pelaajiensa palkkoja jo toistamiseen.

Messi tienaa seurassa bruttona noin sata miljoonaa euroa kaudessa. Barcelona ei siten kykenisi nostamaan kapteeninsa palkkaa jatkosopimustarjouksen yhteydessä.

Messiä on yhdistetty siirtohuhuissa etenkin Manchester Cityyn. Pep Guardiola otti kantaa Messin tilanteeseen perjantaina.

– Messi on Barcelonan pelaaja. Olen hyvin kiitollinen Barcelonalle kaikesta siitä, mitä he tekivät eteeni pelaajaurallani. He antoivat minulle kaiken mahdollisen. Siksi haluan Messin lopettavan uransa Barcelonassa. Sitä oikeasti toivon Barcelonan kannattajana, Guardiola totesi.

– Messin sopimus päättyy silti ensi kesänä ja emme tiedä, mitä sitten tapahtuu ja mitä hänellä on mielessään. Tällä hetkellä hän on Barcelonan pelaaja. Siirtoikkuna aukeaa vasta kesä-heinäkuussa, joten meillä on omat asiat mielessämme siihen saakka.

Lähde: MARCA


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!