Valioliiga
Manchester City – Liverpool
Sunnuntai 08.11. klo 18:30

Kun isät ovat saaneet aamiaiset vuoteeseen ja isänpäivä hämärtyy kohti iltaa, juhlapäivän huipennus on Manchester Cityn ja Liverpoolin välinen valioliigaottelu. Ottelun vähemmän pelannut City on sarjataulukossa vasta keskivaiheilla – Pool on puolestaan aivan sarjan kärjessä, vaikkeivat joukkueen otteet ole siltä koko aikaa näyttäneetkään.

Viime viikonloppuna City haki ansaitut pisteet Sheffield Unitedilta. Viikolla puolestaan Mestarien liigassa Olympiakosista ei ollut vastusta Pep Guardiolan suojateille. Voitto tästä ottelusta olisi Citizensille elintärkeä, sillä muuten taisto sarjan kärkipaikoista alkaa mennä turhan hankalaksi. Sunnuntaina Cityn sairastuvalta löytyvät Benjamin Mendy, Fernandinho, eikä Sergio Aguerokaan ole todennäköisesti valmis tositoimiin vielä. City on välttynyt tappioilta jo pidemmän aikaa, mutta sunnuntaina joukkue joutuu kovempaan testiin kuin aikoihin.

Poolille ennakoitiin vaikeuksia Virgil van Dijkin loukkaannuttua, mutta puolustus ja peli yleensäkin on sujunut sen jälkeen todella hyvin. Joel Matipia odotellaan sunnuntaina jo kokoonpanoon. Hyökkäyspuolella voidaan puhua jo jonkunlaisesta positiivisesta ongelmasta, kun Diogo Jota on äitynyt tekemään maaleja oikein urakalla. Viikolla otettu murskavoitto vieraissa Atalantasta oli kelpo työnäyte Jürgen Kloppin miehistöltä.

Lyö vetoa ottelusta:

Manchester City on kotonaan suosikki, mutta tässä kohtaa vetomarkkinat tuntuvat haksahtaneen: aivan 50% suosikkiasemaa on vaikea hyväksyä umpilaadukasta Poolia vastaan. Vastapalloon on helppo potkaista: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Liverpool +0.5 kertoimella 2,00.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO