Norwichin manageri kiitteli Teemu Pukin ”jääkylmää” viimeistelyä – suomalaiskärki tykitti Kanarialinnut sarjakärkeen

© Kuva: Getty Images

Norwichin manageri Daniel Farke kiitteli Teemu Pukkia tämän ”kylmäpäisyydestä” lauantain sarjaottelussa Middlesbrough’ta vastaan.

Suomen maajoukkuekärki aloitti ottelun poikkeuksellisesti vaihtopenkillä, mutta hänet otettiin kentälle jo tauolla. Pukki, 30, kiitti vastuusta ja ratkaisi pelin 72. minuutilla laukomalla rangaistuspotkun tarkasti alakulmaan.

Pukki on ollut Norwichin paras maalintekijä kahdella edellisellä kaudella, ja hän on ollut joukkueen vaarallisin pelaaja myös kuluvalla sesongilla. Lauantain maali oli hänelle kauden viides.

– Luojan kiitos Teemun pokka piti. Se oli häneltä jääkylmä viimeistely, kommentoi saksalaismanageri Farke Norwichin sivujen mukaan.

Norwich siirtyi tuloksen myötä Englannin Mestaruussarjan piikkipaikalle. Farke oli erityisen tyytyväinen siihen, miten hänen joukkueensa esiintyi vaikeasti murrettavaa vastustajaa vastaan. Middlesbrough oli viimeksi hävinnyt sarjapelin kauden avauskierroksella ja päästänyt ennen lauantaita vain viisi maalia.

– Oli epäilemättä tärkeää, että teimme tästä meidän pelimme. Middlesbrough on vaikea paikka pelata, koska heillä oli takana kahdeksan pelin tappioton putki ja he olivat päästäneet edellisissä seitsemässä ottelussaan vain yhden maalin. Se kertoo paljon siitä, kuinka iso tehtävä tämä oli.

– Kotiin matkustaminen kolmen pisteen ja nollapelin kanssa tuntuu todella hienolta. Middlesbrough’n pelityyli on pakko hyväksyä. He pelaavat miesvartiointia ja heitä vastaan on voitettava fyysiset kamppailut hyökkäys- ja puolustuspäässä.

Seuraavassa ottelussaan Norwich kohtaa Stoken tiistaina vieraskentällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.