La Liga
Osasuna – Huesca
Perjantai 20.11. klo 22:00

Kansainväliset ottelut on tältä erää tahkottu läpi ja on aika keskittyä jälleen seurajalkapallon pyörteisiin. La Ligassa peli avataan perjantaina alemman keskikastin Osasunan ottaessa vastaan sarjan peränpitäjän Huescan. Tosin sarjan häntäpää on tasainen: pisteen sisällä on neljä joukkuetta.

Osasuna palasi viime kaudella La Ligaan ja pelasi erinomaisen kauden. Tämän kauden alkupuolella Los Rojillosin meno ei ole ollut aivan yhtä tuoretta. Ennen maajoukkuetaukoa tuli kaksi sangen ymmärrettävää ja ansaittua tappiota Atletico Madridille sekä Sevillalle. Jagoba Arrasaten suojateilla on ollut vaikeuksia luoda tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja. Tähän otteluun Arrasaten harmina on kourallinen poissaoloja.

Huescalla ei ole vielä yhtään voittoa tilillään, mutta sarjaan täksi kaudeksi noussut aragonialaisjoukkue on ollut tauluaan parempi. Voittotilin olisi pitänyt avautua viimeistään maaottelutaukoa ennen kotiottelussa Eibaria vastaan: Huesca hallitsi ottelua selkeästi. Täytyy muistaa, että Míchelin suojatit ovat kuitenkin hävinneet alkukaudella vasta kolme kertaa ja ovat kairanneet tasapelipisteitä koviltakin joukkueilta. Michelillä on lähes terve miehistö käytettävissään.

Lyö vetoa ottelusta:

Osasuna ei ole joukkueista merkittävästi parempi, eikä sen pidä olla kovinkaan selkeä suosikki. Vetosuositukseen otetaan rohkeaa kannanottoa ja pelataan suoraa vierasvoittoa: Huesca voittaa ottelun kertoimella 3,25.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO