Pep Guardiolan aikakausi jatkuu – Manchester City solmi espanjalaismanagerin kanssa jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen, joka ulottuu kauden 2022-23 loppuun saakka. Espanjalaisluotsin vanha diili olisi päättynyt tämän kauden jälkeen.

Guardiola, 49, on valmentanut Cityä kesästä 2016 lähtien ja tuonut seuran palkintokaappiin kahdeksan pokaalia. Manchesterilaiset ovat voittaneet hänen alaisuudessaan kahdesti Valioliigan, kertaalleen FA Cupin, kolmesti Englannin liigacupin ja kahdesti Community Shieldin. Kaikkiaan Guardiola on johdattanut Cityn 245 otteluun, joista joukkue on voittanut 181.

Aiemmin urallaan hän on luotsannut menestyksekkäästi myös Bayern Müncheniä ja Barcelonaa. Pääsarjatason valmentajana Guardiola on kahminut yhteensä 29 pokaalia.

Guardiola on valmentanut edellisissä joukkueissaan enintään neljä kautta, joten hän on omilla mittareillaan viipynyt Manchesterissa ennätyksellisen kauan.

– Minut on saatu tuntemaan oloni niin tervetulleeksi tässa seurassa ja itse kaupungissa saavuttuani Manchester Cityyn – pelaajien, työntekijöiden, kannattajien, manchesterilaisten sekä seuran puheenjohtajan ja omistajan toimesta, kommentoi Guardiola Cityn sivuilla.

– Olemme saavuttaneet paljon yhdessä, tehneet maaleja, voittaneet pelejä ja pokaaleja, ja me kaikki olemme todella ylpeitä siitä menestyksestä.

– Haasteemme on jatkaa kehittymistä, ja olen todella innoissani, että saan auttaa Manchester Cityä siinä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.