Peter Crouch palasi yhteen uransa tuskaisimmista hetkistä – olisi halunnut lyödä Real Madridin tähtipelaajaa: ”Todella heikko hetki”

© Kuva: Getty Images

Legendaarinen hyökkääjäkolossi Peter Crouch palasi uransa tuskaisiin hetkiin Paddy Powerin From the Horse’s Mouth -podcastissa. Crouch kertoi vuoden 2011 Mestarien liigan puolivälierästä Real Madridia vastaan, joka päättyi hyökkääjän osalta ennen aikojaan.

Crouch edusti tuolloin Tottenhamia. Kyseessä oli Mestarien liigan puolivälierien ensimmäinen osaottelu legendaarisella Santiago Bernebéulla. Tottenham lähti ottelupariin selkeänä haastajana, mutta lopulta Crouchin ulosajo nousi yhdeksi ratkaisevaksi tekijäksi tuloksen kannalta. Näin asian ainakin muistaa Crouch itse.

– Ensimmäisessä rikkeessä menin vähän liian kovaa tilanteeseen. Hyväksyn sen, Crouch totesi varoituksestaan, jonka hän sai jo kahdeksannella minuutilla.

Toinen varoitus tuli hyvin kyseenalaisesta tilanteesta, jossa Crouch rikkoi erotuomari Felix Brychin mielestä Realin laitapuolustaja Marceloa. Crouchin näkemys tapahtumista on kuitenkin hyvin erilainen.

– Toisessa tilanteessa yritin liukua pallon pois Marcelolta. En missään vaiheessa osunut häneen. Hän hyppäsi kentän pintaan ja pyöri aikansa. Siitä on olemassa kuvaa, kun hän katsoo tuomaria ja alkaa tuulettaa, Crouch kertoi.

Marcelo toden totta tuuletti, kun Crouchille nostettiin tilanteesta toinen varoitus, ja hän lensi suihkun puolelle jo 15. minuutilla. Sen jälkeen Real Madrid moukaroi Tottenhamia ja loppulukemiksi kirjattiin 4-0. Toinen osaottelu Lontoossa päättyi 1-1, joten Real Madrid jatkoi välieriin yhteismaalein 5-1.

Real Madridin tie nousi lopulta pystyyn välierissä, kun Barcelona pudotti Realin yhteismaalein 3-1 ja eteni lopulta aina voittamaan koko kilpailun.

Crouch kävi tuomiosta tuolloin todella kuumana. Ottelu on jäänyt Crouchille uralta mieleen yhtenä uran heikoimmista hetkistä.

– En ikinä ole halunnut lyödä ketään turpaan niin paljon kuin sillä hetkellä! He voittivat ottelun ja saivat huijattua minua. Pukuhuone on stadionin alapuolella. Minä istuin kopissa pyyhe kasvoillani. Kuulin, miten he tekivät maalin toisensa jälkeen. Ajattelin vain, että tämä on minun syytäni. Se oli todella heikko hetki, Crouch muisteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.