QPR:n Niko Hämäläiseltä kysyttiin Pariisin ihmeestä – miltä tuntui kohdata supertähtiä vilisevä Ranska? ”Kun näin Paul Pogban ja kumppanit…”

© Kuva: Juho Hirvonen

23-vuotias laitapuolustaja Niko Hämäläinen sai pelata marraskuussa uransa kolmannen ja neljännen A-maaottelun Suomen paidassa. Erityisen hohdokas oli epäilemättä Stade de Francella maailmanmestari Ranskaa vastaan pelattu voitokas harjoituspeli, jossa Hämäläinen huhki uransa ensimmäisen 90-minuuttisen Huuhkajissa.

Hämäläinen kommentoi Ranska-peliä seurajoukkueensa Queen’s Park Rangersin videohaastattelussa ja kertoi, kuinka juhlavalta kokemukselta Ranskan kohtaaminen hänelle tuntui.

– Olin tiennyt ottelusta jo kuukausia. Toivoin tietysti saavani kutsun maajoukkueeseen ja pääseväni pelaamaan etenkin Ranskaa vastaan, Hämäläinen totesi.

– Olin todella innostunut päästessäni pelaamaan maailmanmestareita ja maailmanluokan pelaajia vastaan. Se oli uskomaton tunne.

– Emme tienneet ennen stadionille menoa, ketkä Ranskan pelaajista pelaisivat. Kun näin heidän pelaajansa, Paul Pogban ja kumppanit, vaihtopenkki mukaan lukien, ajattelin: ”Juuri tätä haluan”.

Hämäläinen pelasi lauantaina toisen puoliajan, kun QPR pelasi kotonaan 1-1-tasapelin Watfordia vastaan Englannin Mestaruussarjan ottelussa. Hän oli vahvasti rakentelemassa joukkueensa tasoitusmaalia tuotuaan pallon keskelle ja antaen maaliin niin sanotun ”kakkossyötön”. Videon maalista voi katsoa alta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.