23-vuotias laitapuolustaja Niko Hämäläinen sai pelata marraskuussa uransa kolmannen ja neljännen A-maaottelun Suomen paidassa. Erityisen hohdokas oli epäilemättä Stade de Francella maailmanmestari Ranskaa vastaan pelattu voitokas harjoituspeli, jossa Hämäläinen huhki uransa ensimmäisen 90-minuuttisen Huuhkajissa.

Hämäläinen kommentoi Ranska-peliä seurajoukkueensa Queen’s Park Rangersin videohaastattelussa ja kertoi, kuinka juhlavalta kokemukselta Ranskan kohtaaminen hänelle tuntui.

– Olin tiennyt ottelusta jo kuukausia. Toivoin tietysti saavani kutsun maajoukkueeseen ja pääseväni pelaamaan etenkin Ranskaa vastaan, Hämäläinen totesi.

– Olin todella innostunut päästessäni pelaamaan maailmanmestareita ja maailmanluokan pelaajia vastaan. Se oli uskomaton tunne.

– Emme tienneet ennen stadionille menoa, ketkä Ranskan pelaajista pelaisivat. Kun näin heidän pelaajansa, Paul Pogban ja kumppanit, vaihtopenkki mukaan lukien, ajattelin: ”Juuri tätä haluan”.

QPR FC

@QPR
🇫🇮 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗙𝗶𝗻𝗹𝗮𝗻𝗱
🔁 𝗖𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗻 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗪𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗱
🙌 𝗟𝗶𝗻𝗸𝗶𝗻𝗴 𝘂𝗽 𝗳𝗼𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿
🔜 𝗧𝗮𝗿𝗴𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗵𝗿𝗲𝗲 𝗽𝗼𝗶𝗻𝘁𝘀 𝗼𝗻 𝗧𝘂𝗲𝘀𝗱𝗮𝘆

@Niko_Hamalainen 🗣

#QPRWAT

Hämäläinen pelasi lauantaina toisen puoliajan, kun QPR pelasi kotonaan 1-1-tasapelin Watfordia vastaan Englannin Mestaruussarjan ottelussa. Hän oli vahvasti rakentelemassa joukkueensa tasoitusmaalia tuotuaan pallon keskelle ja antaen maaliin niin sanotun ”kakkossyötön”. Videon maalista voi katsoa alta.

QPR FC

@QPR
🔗 The link-up
💫 The assist
😎 The finish

𝗧𝗵𝗲 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 😍

#QPRWAT