© Kuva: Juha Tamminen

Ranska – Suomi: Huuhkajilla kivikova harjoitusvastus

Ystävyysottelu
Ranska – Suomi
Keskiviikko 11.11. klo 22:10

Huuhkajat valmistautuu Nations leaguen tärkeisiin Bulgaria- ja Wales-otteluihin ottamalla mittaa kivikovasta Ranskasta ystävyysottelussa. Tässä ottelussa todennäköisesti molemmat joukkueet antavat avainpelaajilleen lepoaikaa. Viime kuussa Puolaa vastaan nähtiin, että materiaalin leveys ei kuulu tällä hetkellä Huuhkajien vahvuuksiin. Mielenkiintoa tässä ottelussa on silti.

Syksyn peleissä Ranska on kairannut viidestä pelistä neljä voittoa ja tasapelin Portugalia vastaan. Hallitsevat maailmanmestarit ovat luokaltaan niin huikea nippu, ettei taso laske liikaa, vaikka parhaimmat pelaajat huilaisivatkin. Kentälle on turha odottaa esim. Kylian Mbappéa, mutta avauskokoonpano tulee silti olemaan hyytävää luettavaa Huuhkaja-faneille. Vastassa tulee joka tapauksessa olemaan avainpelaajia Euroopan suurimmista sarjoista.

Markku Kanervalla ei ole tällä erää käytössään loukkaantuneita Fredrik Jenseniä ja Jukka Raitalaa. Keskiviikkona Glen Kamaran, Tim Sparvin ja Teemu Pukin kaltaiset avainpelaajat saanevat huilivuoron. Niinpä A-maajoukkueeseen ensimmäisen kerran kutsuttu Brentfordin super-sub Marcus Forss saattaa marssia suoraan avaukseen. Nähtäväksi jää, miten Rive aikoo Huuhkajiaan peluuttaa, mutta näin kovaa joukkuetta vastaan ei matala ryhmitys olisi mitenkään suuri järkytys.

Lyö vetoa ottelusta:

Huuhkajille on paha mennä ennustamaan keskiviikkona kovin suurta menestystä. Puolustavalla taktiikalla takaiskut yritetään välttää, mutta vetopuolella tipsi menee armotta isäntien menestykselle. Tasoitusvedon panos palautetaan kahden maalin voitolla, mutta vähintään kolmen maalin voitolla tulee lunastus: Aasialainen tasoitus, Ranska -2 kertoimella 1,90.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.