Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor teki sunnuntaina kauden neljännen Eliteserien-maalinsa, kun hänen joukkueensa Brann Bergen vieraili Sandefjordin kotikentällä. Vaihdossa aloittanut Taylor pääsi kentälle 0-1-tappioasemassa 56. minuutilla, ja suomalainen tasoitti pelin vain neljä minuuttia myöhemmin. Brann rakensi kauniin sommitelman oikealta laidalta ja keskitys löysi suomalaisen, joka laukoi volleysta pompun kautta pallon verkkoon.

Taylorin maali avasi ottelussa hanat kunnolla, sillä viimeisellä reilulla puolituntisella nähtiin vielä neljä maalia. Sandefjord karkasi vain kolmessa minuutissa Taylorin maalin jälkeen 3-1-johtoon, mutta Petter Strand toi Brannin maalin päähän 69. minuutilla.

Kotijoukkue saattoi valmistautua jo voitonjuhliin, kunnes lisäajan viidennellä minuutilla Brann iski vielä kerran pelin tasoihin. 28-vuotias Fredrik Haugen lähetti pallon maaliin 20 metristä lähteneellä kaukolaukauksella.

Brann Bergen on 16 joukkueen Eliteserienissä sijalla 12, kuusi pistettä karsijan paikalla olevaa Startia karussa. Sarjasta on pelaamatta vielä seitsemän kierrosta. Päätöskierros pelataan Norjassa suunnitelman mukaisesti 19. joulukuuta.

Lokakuussa 26 vuotta täyttänyt Taylor on pelannut kaikissa Brannin 23 sarjaottelussa, ja niistä 18:ssa hän on ollut avauskokoonpanossa. Neljän maalin lisäksi hän on kirjauttanut tilastoihinsa kolme maalisyöttöä.