Arkadiusz Milik on seurannut Napolin alkukautta kotoa käsin.

Milikin oli määrä siirtyä AS Romaan siirtoikkunan lopussa, mutta lopulta siirto kaatui ja puolalainen jäi Napoliin.

Napolin päävalmentaja Gennaro Gattuso oli ilmoittanut jo aiemmin, ettei Milikille ole käyttöä hänen suunnitelmissaan. Napoli tarjosi Milikille jatkosopimusta, johon kärki ei suostunut ja seura pitää Milikiä rangaistuksena katsomossa.

Milik ei ole mahtunut kertaakaan edes penkille Napolin alkukauden otteluissa. Milik on kummastellut tilannetta, sillä kärki on tehnyt seurassa varsin hyvää jälkeä vuosien mittaan.

Milik on pelannut syksyn maaotteluissa, mutta Puolan jalkapalloliiton puheenjohtajan Zibi Boniekin mukaan kärki jää todennäköisesti ulos Puolan EM-kisajoukkueesta, jos tilanne seurajoukkueessa ei muutu.

– Jos hän ei pelaa seurajoukkuetasolla, niin siinä vaiheessa on käytännössä mahdotonta ottaa hänet mukaan kisoihin, Boniek totesi Liberolle.

– Kunnossa ollessaan Milik voi pelata missä joukkueessa tahansa. En tiedä, miksei hän pelaa Napolissa. Milikin ja Napolin puheenjohtajan Aurelio De Laurentiisin on sovittava riitansa. En halua puuttua siihen sen enempää