Tim Sparv on pelikunnossa Bulgariaa vastaan – nyt tavoitteena on vain ja ainoastaan nousu A-liigaan: ”Kukaan ei ole mukavoitunut”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv kertoi lauantaina järjestetyssä Huuhkajien lehdistötilaisuudessa toipuneensa pelikuntoon ja olevansa käytettävissä sunnuntaina Nations Leaguessa Bulgariaa vastaan.

Sparvilla on ollut nestettä polvessa, ja hän soittikin ennen Ranskan kohtaamista päävalmentaja Markku Kanervalle, että Ranskaa vastaan pelaaminen on vielä hänen osaltaan kysymysmerkki.

Huuhkajat treenasivat Sofiassa ensimmäisen kerran perjantaina. Ranska-peli on jo takanapäin, ja nyt katseet ovat sunnuntain koitoksessa

− Nyt on kaksi tärkeämpää peliä, koska tavoite on päästä A-sarjaan, Sparv sanoi.

− Se olisi kova suoritus, jos menisimme suoraan C-liigasta B-liigaan ja B-liigasta A-liigaan. Kaikilla on mielessä, että haluamme tehdä historiaa, Sparv jatkoi.

Suomen otteet ovat olleet onnistuneiden EM-karsintojenkin jälkeen hyviä. Optimistisuuteen on kosolti aihetta.

− Yksi huolenaiheeni oli hienojen EM-karsintojen jälkeen, että pystymmekö sen jälkeen vielä parantamaan, ettemme tuudittaudu. Mutta kukaan ei ole mukavoitunut, Sparv kiitteli.

Marcus Forss ja Onni Valakari onnistuivat Ranskaa vastaan maalinteossa heti debyytissään. Sparv kehui tulokkaita erinomaisesta esiinmarssista.

− Kilpailutilanne on kovempi kuin koskaan, muuallakin kuin hyökkäyksessä. Se pitää kokeneempiakin pelaajia varpaillaan.

− Se kertoi (Ranskaa vastaan) joukkueesta, ettei meillä ole vain 11 hyvää pelaajaa, vaan 25, Huuhkajien kapteeni jatkoi.

Nyt Suomella on monia nälkäisiä pelaajia, joilla siintää mielessä lohkovoitto ja nousu A-liigaan.

− Lähdetään kaatamaan Bulgariaa, sitten toivottavasti edessä on iso finaali Walesia vastaan, Sparv sanoi.

Vinski Virtanen
Twitter: @vinskikistan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.