Valioliiga
Tottenham – Manchester City
Lauantai 21.11. klo 19:30

Lauantain ehdoton kohokohta Valioliigassa on Tottenhamin ja Manchester Cityn välinen alkuillan ottelu. Tottenham on sarjassa kakkosena, mikä on paremmin kuin monikaan osasi ennen kauden alkua ennustaa. Manchester City on taulukon puolivälissä, mutta joukkueella on yksi peli rästissä. Otteet eivät joka tapauksessa ole olleet aivan odotusten mukaisia.

Spursilla on alla kolme voittoa Valioliigasta. Puolustus on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa, mutta ei José Mourinhon joukkio mitenkään immuuni takaiskuille ole. Ylöspäin Tottenham on salamannopea ja sen vastahyökkäykset ovat olleet tappavan tehokkaita. Matt Doherty liittyi poissaolijoiden kööriin koronan vuoksi. Erik Lamelan ja Tanguy Ndombelen pelikunnot tarkastetaan pelipäivänä.

Pep Guardiola odottaa, että saisi viimein eheän hyökkäyskaluston avaukseen: jos Sergio Aguero ja Raheem Sterling pääsevät tänään kentälle, voi tulivoiman odottaa palaavan normaaleihin sfääreihin. Maaleja ei nimittäin ole syntynyt ollenkaan totuttuun tapaan – toisaalta taas Mestarien liigassa verkko on heilunut kiitettävästi. Nathan Ake ja Fernandinho ovat varmasti pois lauantaina.

Lyö vetoa ottelusta:

City on ottelussa selkeä suosikki – varsinkin jos hyökkäyspäähän saadaan normaali kokoonpano. Vetopuolella joudutaan silti lähtemään kotijoukkueen kelkkaan, sillä kertoimet ovat varsin palkitsevat. Kotivoitto tai tasapeli toteutuvat n. 50% todennäköisyydellä, joten vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Tottenham +0.5 kertoimella 2,11.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO