Vasta 20-vuotiaan Erling Hålandin tilastot vetävät hiljaiseksi – tällä kertaa toimittajan erikoinen kysymys veti nuoren miehen hiljaiseksi: ”Öö…”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä Erling Braut Håland iski keskiviikkona kaksi maalia, kun belgialainen Club Brügge kaatui vieraskentällä Mestarien liigassa maalein 3-0. Ottelun jälkeisessä haastattelussa Håland hieman hämmentyi toimittajan erikoisesta kysymyksestä.

Håland on iskenyt maaleja järisyttävällä suoritusvarmuudella. Mestarien liigassa Håland on iskenyt lyhyen uransa aikana peräti 14 maalia 11 otteluun. Bundesliigan puolella maaleja on tullut tähän mennessä 20 ottelussa 18. Ylipäätään Håland on onnistunut Dortmundin paidassa nyt 26 kertaa 28 pelaamassaan ottelussa.

Nuori hyökkääjä on tullut tunnetuksi antamistaan haastatteluista, joissa hän on pitänyt omat kommenttinsa varsin lyhyinä. Tällä kertaa Håland koki kuitenkin hieman hämmentävän tilanteen, kun toimittaja kysyi hyökkääjältä aikooko hän nukkua yksin tänä yönä.

Toimittaja viittasi kysymyksellään Hålandin antamaan haastatteluun norjalaiselle Dagbladetille vuonna 2019. Silloin Håland kertoi, että hän nukkuu hattutempuista saatujen pelipallojen kanssa. Hyökkääjä vitsaili tuolloin, että ottelupallot ovat hänelle tyttöystäviä.

CBS:n toimittajan kysymys selvästi hämmensi Hålandia, mutta lyhyen pohdinnan jälkeen hän ymmärsi, mistä oli kysymys.

– Öö… Kyllä (aion nukkua yksin).

Tämän jälkeen toimittaja vielä kysyi, eikö hän aio ottaa tyttöystäväänsä mukaan.

– En tehnyt hattutemppua, Håland totesi lyhyesti.

Haastattelun jälkeen lähetys siirtyi takaisin studioon, jossa asiantuntijat ihmettelivät toimittajan kysymyksiä ja nauroi tilanteelle.

– Luulin, että saamme kaikki potkut (toimittajan kysymysten takia), Jamie Carragher totesi nauraen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.