Wayne Rooney paljasti: Halusi aikoinaan jättää Manchester Unitedin – ei tiennyt mihin suuntaan seura oli menossa

© Kuva: Getty Images

Wayne Rooney kuuluu Manchester Unitedin seuralegendojen joukkoon.

Rooney pelasi Manchester Unitedissa jopa 559 ottelua, joissa syntyi komeat 253 täysosumaa ja 146 maalisyöttöä. 35-vuotias Rooney on Manchester Unitedin seurahistorian paras maalintekijä.

Ennätys olisi kuitenkin voinut jäädä saavuttamatta. Rooney paljasti UTD Podcastille pyytäneensä siirtoa kesällä 2009. Lopulta Rooney jäi Manchester Unitediin ja allekirjoitti seuran kanssa uuden jatkosopimuksen.

– Manchester United myi Carlos Tévezin ja Cristiano Ronaldon. Sen jälkeen seura tarjosi minulle jatkosopimusta.

– Halusin tietää, keitä pelaajia seura meinasi hankkia Tévezin ja Ronaldon korvaajiksi ja tiedustelin asiaa Sir Alex Fergusonilta, mutta hän sanoi, ettei se olisi minun asia. Vastasin hänelle, että siinä tapauksessa minulle paras ratkaisu olisi lähteä Manchester Unitedista.

Nykyään Derbyä edustava Rooney tiedostaa, että jotkut Manchester Unitedin kannattajat eivät ole vieläkään antaneet tapausta hänelle anteeksi.

– Mielestäni minun ja kannattajien välinen suhde on hyvä. Se vaikeutui hieman, kun pyysin siirtoa, joten ymmärrän heidän pettymyksensä. Silloin minäkin olin huolestunut siitä, mihin suuntaan Manchester United oli menossa. Vielä tänäkin päivänä on kannattajia, jotka eivät ole päässeet siitä yli ja ymmärrän sen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.