Hollywood-uriltaan tunnettu kaksikko Ryan Reynolds ja Rob McElhenney on hyvin lähellä brittien viitostasolla pelaavan Wrexhamin joukkueen hankintaan.

Walesilaisseura nauttii kulttimainetta, jonka takana on pitkälti sen nykyinen omistajakunta; seuran kannattajat. Nämä osoittavat nyt kuitenkin ylivoimaisen tukensa amerikkalaiskaksikon ostopyrkimyksille; kahdesta tuhannesta Wrexham Supporters Trustin jäsenestä 1809 äänesti kaupan puolesta viikon kestäneessä vaalissa.

Viime vuosilta muun muassa Deadpool-leffoista tuttu Reynolds, ja It’s Always Sunny In Philadelphia -sarjan menestystekijä McElhenney ovat luvanneet tehdä Wrexhamista ”maailmanluokan joukkueen”.

– Wrexham Supporters Trust haluaa kiittää Mr Rob McElhenneyä ja Mr Ryan Reynoldsia, ja heidän neuvonantajiaan, Inner Circle Sportsia ja Walker Morrisia, heidän ammattimaisesta ja harkitusta lähestymistavastaan, tiedotteessa sanottiin.

– Wrexhamin kannattajina toivomme heille kaikkea parasta vastuussa jalkapalloseurastamme, ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Liiton siunausta kaupalle vielä odottava uusi omistajakaksikko käytti ammattiosaamistaan omassa viestissään.

Wrexham AFC

@Wrexham_AFC
A message from our owners-elect...

Welcome to Wrexham AFC, @RMcElhenney and @VancityReynolds 🥳

🔴⚪️ #WxmAFC