Agentti: Ibrahimović olisi voinut voittaa Ballon d’Orin yleisöäänillä kahdeksan kertaa – ”Zlatan on ihan omalta planeetaltaan”

© Kuva: Getty Images

Superagenttina tunnettu Mino Raiola sanoo, että hänen asiakkaansa, AC Milanin hyökkääjä Zlatan Ibrahimović olisi voitu palkita maailman parhaana jalkapalloilijana kahdeksan kertaa, jos asiasta päätettäisiin yleisöäänestyksellä.

Ruotsalainen Ibrahimović, 39, on yksi sukupolvensa menestyneimmistä pelaajista, mutta hän ei ole ikinä ollut Ballon d’Or -äänestyksessä kolmen parhaan joukossa.

Barcelonan Lionel Messi ja Juventuksen Cristiano Ronaldo ovat hallinneet äänestystä jo reilun vuosikymmenen ajan. Ronaldo on pokannut Kultaisen pallon viisi kertaa ja Messi kuudesti – useammin kuin kukaan muu. Voittaja valitaan journalistien äänillä.

Raiolan mukaan Ibrahimović on yhdistelmä kumpaakin supertähteä.

– Sanon heti, että jos pitää valita isosti ihannoimani Cristiano Ronaldon ja Messin välillä, niin valitsen aina portugalilaisen, sanoi Raiola Tuttosportille.

– Toisaalta Zlatan on ihan omalta planeetaltaan. Hän on koko jalkapallon historian kokonaisvaltaisin pelaaja.

– Hänellä on Messin lahjakkuus ja CR7:n tahdonvoima. Jos Ballon d’Orin voittaja valittaisiin yleisöäänestyksellä, tiedän, että hän olisi voinut voittaa sen kahdeksan kertaa.

Ibrahimović on pelannut koko uransa aikana 880 ammattilaisottelua tehden niissä yhteensä 539 maalia, kun myös A-maaottelut lasketaan mukaan. Kuluvalla kaudella hän on esiintynyt Milanin paidassa kymmenen kertaa ja iskenyt 11 osumaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.