Juventus kävi murjomassa Barcelonan maanrakoon tiistaina Camp Noulla Mestarien liigassa maalein 3-0. Aikamme suurimmat pelaajat Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi kohtasivat ainakin toistaiseksi viimeistä kertaa.

Ronaldo viimeisteli varmasti kaksi osumaa rangaistuspotkulta, kun Juventus nappasi lohkovoiton. Messi sen sijaan tykitti päätä seinään nimeltä Gianluigi Buffon. Messi laukoi yhteensä seitsemän kertaa, mutta 42-vuotias konkarivahti torjui jokaisen yrityksen.

– Se oli lähestulkoon mahdoton tehtävä. Tärkeää oli aloittaa vahvasti, ja sitten 20 minuutin jälkeen peli oli 2-0 meille, joten siinä mielessä uskoimme vahvasti, että voimme voittaa. Voitto on meille todella iso itseluottamusbuusti. Tarvitsimme tällaisen voiton isosta joukkueesta, Ronaldo sanoi ottelun jälkeen Movistarille.

Ronaldo kohtasi Messin ensimmäistä kertaa Juventuksen paidassa. Ronaldo kertoi kunnioittavansa suuresti Messiä.

– Maalinteossa onnistuminen täällä (Camp Noulla) on aina erityistä minulle. Olemme Messin kanssa jakaneet elämästämme viimeiset 12-13 vuotta. On aina hienoa kohdata hänet. Tietysti ihmiset puhuvat kaksintaistelusta, mutta minulle on aina etuoikeus pelata häntä vastaan ja totta kai olen iloinen, jos onnistun maalinteossa, kun kohtaan hänet, Ronaldo kertoi UEFA:n nettisivuilla.

Ronaldon ja Messin välille on aina rakennettu mediassa kaksintaistelua. Se on toki ymmärrettävää, sillä Messi ja Ronaldo ovat kahmineet vuodesta 2008 saakka lähes kaikki Ballon d’Or -palkinnot. Ronaldolla on viisi Kultaista palloa ja Messillä kuusi. Ronaldon mukaan hänen ja Messin välit ovat erinomaiset, vaikka kentällä he ovatkin olleet vastakkain.

– En ole koskaan nähnyt häntä vastustajanani, se on ollut median lietsoma asetelma. Olemme aina tulleet hyvin toimeen, ja jos kysytte asiaa Leolta, hän vastaa teille samalla tavalla, Ronaldo totesi.

Lähteet: Football Italia, UEFA