Andrea Pirlo: Juventuksen yllätystappion takana yksinkertainen selitys – ”Punaista korttia ei voi käyttää tekosyynä”

© Kuva: Getty Images

Andrea Pirlo ei suostunut laittamaan Juventuksen yllättävää tappiota Juan Cuadradon aikaisen ulosajon tai Leonardo Bonuccin heikon esityksen piikkiin, kun Fiorentina poistui Allianz Stadiumilta täyden pistepotin kanssa 3-0-voiton myötä.

Tiistai-illan häviö Fiorentinalle katkaisi Juventuksen 12 sarjaottelun mittaisen tappiottoman putken Pirlon alaisuudessa. Serie A:n hallitseva mestari lähtee joulunviettoon täten seitsemän pistettä sarjakärki AC Milania jäljessä.

Pirlon mukaan Juventuksen peli kaatui 18. minuutin ulosajon sijaan joukkueen heikkoon asenteeseen, mikä saattoi johtua lähestyvästä joululomasta. Juven seuraava ottelu on 3. tammikuuta Udinesea vastaan ja Pirlon mukaan pelaajat ottivat jalkansa pois kaasulta liian aikaisin.

– Punaista korttia ei voi käyttää tekosyynä häviölle. Tulos ei johtunut Fiorentinan asenteesta vaan siitä, ettei sitä löytynyt meiltä, Pirlo kertoi Sky Sports Italialle.

– Kun tilanne on tämä, käy huonosti. Näin voi tapahtua peleissä ennen joulua, kun ajatukset ovat jo tulevassa lomassa. Emme olleet keskittyneitä, emmekä pystyneet palautumaan.

Erityisesti Bonucci pelasi heikon ottelun Juventuksen alakerrassa, sillä kokenut italialaistoppari oli enemmän tai vähemmän syyllinen Fiorentinan jokaiseen maaliin.

Vaikka hän menetti pallon kuudesti ja voitti vain puolet 10:stä kaksinkamppailustaan, ei Pirlo halunnut heittää entistä joukkuetoveriaan rekan alle.

– Huonoja iltoja sattuu kaikille. Tähän hetkeen saakka hän on suoriutunut mahtavasti. Sitä sattuu kaikille. Hän on meidän kapteenimme ja meillä on yhä runsaasti luottoa häneen, Pirlo päätti.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.