Cristiano Ronaldo ylsi huimaan rajapyykkiin – vanha pelikaveri piikitteli: ”Pystyt kyllä parempaan”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen portugalilaistähti Cristiano Ronaldo ylsi keskiviikkona komeaan rajapyykkiin, kun hän viimeisteli kauden toisen Mestarien liiga -maalinsa Kiovan Dynamon verkkoon. Maali oli Cristianon ammattilaisuralla kaikkiaan 750:s. Juventukselta onnistuivat myös Federico Chiesa ja Álvaro Morata, joten Dynamo kaatui maalein 3-0.

35-vuotias Cristiano Ronaldo on tehnyt nyt 648 maalia seurajoukkuetasolla virallisissa aikuisten otteluissa ja 102 maalia maajoukkueessa. Seuramaaleista 75 on syntynyt nykyisessä seurassa Juventuksessa, viisi Sporting Lissabonissa, 118 Manchester Unitedissa ja peräti 450 Real Madridissa.

Entiset Madridin pelikaverit Iker Casillas ja Toni Kroos huomioivat tähtihyökkääjän tasalukeman Twitterissä.

– Vain 750? Pystyt kyllä parempaan, Casillas vinoili silmää iskien.

Cristiano Ronaldon itsensä kirjoittama twiitti kuului näin:

– 750 maalia, 750 iloista hetkeä, 750 hymyä kannattajiemme kasvoilla. Kiitos kaikille pelaajille ja valmentajille, jotka auttoivat minua saavuttamaan tämän mahtavan lukeman, ja kiitos kaikille uskollisille vastustajilleni, jotka saivat minut tekemään joka päivä kovemmin ja kovemmin töitä.

750 virallisen tehdyn maalin rajapyykkiin on yltänyt ennen Cristiano Ronaldoa vain kaksi pelaajaa: 1930-1950-luvuilla pelannut itävaltalais-tshekkoslovakialainen Josef Bican ja brasilialaislegenda Pelé. On vain ajan kysymys, milloin Cristiano Ronaldo valtaa kaikkien aikojen maalitilaston ykköspaikan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.