Entinen huippuhyökkääjä Dimităr Berbatov muisteli aikaansa Manchester Unitedissa, kun hän pääsi pelaamaan nuoren Cristiano Ronaldon kanssa.

Manchesterilaisseura voitti kaudella 2008−2009 Valioliigan, Liigacupin ja Community Shieldin, pääsi FA Cupissa välieriin ja ylsi Mestarien liigan kakkoseksi. Lisäksi joukkue voitti seurajoukkueiden MM-kisat.

Ronaldo oli tuolloin 23-vuotias. Portugalilaistähti oli kyseisellä kaudella Sir Alex Fergusonin ryhmän paras maalintekijä, sillä Ronaldo teki Valioliigassa 18 maalia ja kaikissa kilpailuissa yhteensä 26 osumaa.

Joukkue oli muutenkin todella kova, muttei vähiten Ronaldon ansiosta.

− Harjoitukset olivat joskus kuin sotaa. Siinä joukkueessa pelaajat vihasivat häviämistä. Se oli loistava ympäristö, joka ruokki voitontahtoa, Berbatov kertoi Betfairille.

(Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.)

GOAL

@goal
Cristiano Ronaldo is a beast even in training 💪

Berbatov ei ollut hassumpi pelaaja itsekään, mutta entinen Bulgarian maajoukkueen huipputykki ei ollut sentään Ronaldon veroinen.

− Olin onnekas, kun sain pelata Ronaldon kanssa kauden ajan. Hän oli sataprosenttisesti ammattilainen kentällä ja sen ulkopuolella, Berbatov hämmästeli yhä.

Ronaldon uskomattomasta työmoraalista on kirjoitettu sivu jos toinenkin. Berbatov pystyi vahvistamaan väitteet supertähden ahkeroinnista.

− En muista, että hän olisi koskaan ollut myöhässä treeneistä. Hän oli aina valmistautumassa salilla, ja harjoitusten jälkeen hän teki ekstraa harjoitellen laukaustaan. Sitten hän ui ja palasi taas salille, Berbatov muisteli.

Lähde: Goal

LUE MYÖS:
Vai ei ole kilpailuasetelmaa? Cristiano Ronaldon sisko julkaisi härskisti Lionel Messiä nöyryyttävän somepäivityksen!