© Kuva: Getty Images

Leicester – Manchester United: Boxing Day käyntiin huippuottelulla

Valioliiga
Leicester – Manchester United
Lauantai 26.12. klo 14:30

Tapaninpäivänä on jälleen ruudut brittifutista täynnä. Päivä alkaa todella kovalla koitoksella, kun sarjassa toisena ja kolmantena olevat Leicester ja Manchester United ottavat yhteen. Varsinkin Unitedin loppuvuosi on ollut huikeaa nousukautta ja Ole Gunnar Solskjaer on nostanut profiiliaan todella paljon – enää ei kukaan hiiskukaan miehen potkuista.

Joukkueet ovat pelanneet koko syksyn todella tiiviillä tahdilla, eikä tahti laannu joulunkaan jälkeen. Viime viikonloppuna Leicester haki täydet pisteet Tottenhamilta täysipainoisen esityksen jälkeen. Jostain syystä Leicester on ollut alkukaudella vieraissa iskukykyisempi kuin kotonaan. Kokoonpanopuolella Brendan Rodgers odottaa Jamie Vardyn olevan pelikuntoinen, mutta Caglar Söyüncülle tämä ottelu tulee liian pian.

Unitedin viikko on ollut hektinen. Valioliigassa Leeds kaatui vakuuttavasti 6-2 ja viikolla Liigacupissa Everton lyötiin 0-2 kierrätetyllä kokoonpanolla. Aaron Wan-Bissaka sekä Scott McTominay ovat tästä koitoksesta todennäköisesti sivussa. Surkean alkukauden jälkeen on jokseenkin yllättävää, että Unitedia voi pitää jo tässä vaiheessa mahdollisena mestaruuskandidaattina. Palaset ovat kuitenkin loksahtaneet kohdalleen sarjan kovakuntoisimmalla nipulla.

Lyö vetoa ottelusta:

Manchester United on kertoimien valossa oikeutettu suosikki. Kaikkein eniten ottelussa kiinnostaa runsasmaalisuus – kahden tulivoimaisen joukkueen puolustukset eivät ole aina pitävintä sorttia. Vetosuositukseksi kelpaa siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,68.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.