© Kuva: Getty Images

Liverpool – West Bromwich: Liian iso haaste

Valioliiga
Liverpool – West Bromwich
Sunnuntai 27.12. klo 18:30

Valioliigan sunnuntaille otetaan ennakko ottelusta sarjaa johtavan Liverpoolin ja vaikeaa kautta pelaavan West Bromwichin välillä. Liverpool on luonnollisesti megasuosikki Anfieldillä – eihän joukkue ole hävinnyt sarjapeliä kotonaan vuosikausiin. Valmentajaa vaihtanut West Bromwich on Valioliigaan melko kevyt nippu, eikä Sam Allardycen urakka ole missään mielessä kadehdittava.

Liverpool järjesti viime viikonloppuna todelliset peijaiset Crystal Palacen vieraana ja vaikka 0-7 lukemat mairittelevat isosti vieraita, tuli Jürgen Kloppin suojattien tulivoima hyvin selväksi kaikille. Kloppilla ei ole tuoreita poissaoloja, mutta varmoja potilaita on kourallinen ja Thiago on tällä hetkellä epävarma tapaus. Mohamed Salahin tyytymättömyydestä Poolissa on nostettu uutisia viime päivinä, mutta mies on todennäköisesti normaalisti avauksessa sunnuntaina.

Allardyce on ennenkin pelastanut seuroja putoamiselta, mutta tällä kertaa haaste on todella iso. Uuden managerin debyyttiottelu oli kammottava: WBA oli perässä koko ottelun ajan ja Jake Livermoren ulosajo oli viimeinen niitti. Livermore onkin pekassa, mutta Matheus Pereira vapautuu pelikiellosta. Allardycellä on harminaan myös muutama loukkaantuminen. Joukkueen vierassaldo on surkea, eikä Poolin vieraana sitä ole helppoa parantaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Mikä tahansa muu lopputulema kuin kotivoitto olisi melkoinen järkytys. Vetoihinkin kokeillaan Poolin reippaampaa kotivoittoa – vähintään kolmen maalin marginaalilla päästään lunastuksen makuun: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Liverpool -2.5 kertoimella 2,34.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.