Man United -tappio painaa yhä Gianluigi Buffonin mieltä – ”Mietin ainakin kolme tai neljä kertaa viikossa”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen konkarimaalivahti Gianluigi Buffon ei näytä vieläkään päässeen yli PSG:n vuoden 2019 tappiosta Manchester Unitedille.

Buffonin tuolloin edustama PSG oli voittanut Mestarien liigan neljännesvälierien avauskohtaamisen Old Traffordilla 2–0-lukemin, mutta United voitti toisen osan 3–1 ja eteni jatkoon vierasmaalisäännön perusteella.

Juuri kukaan ei uskonut Unitediin, sillä joukkueen kokoonpanosta puuttui useita avainpelaajia. Niin vain Marcus Rashfordin viime hetken rangaistuspotkumaalin turvin vieraat kuitenkin veivät voiton.

– Se on peli, jota mietin ainakin kolme tai neljä kertaa viikossa. Se nostaa esiin paljon mielipahaa, Buffon sanoo L’Équipe-lehdelle.

Buffon sortui ottelussa pahaan virheeseen, kun hän torjui Rashfordin torjuman pallon eteensä ja Romelu Lukaku pääsi tekemään Unitedin toisen maalin.

– Olin varma, että yltäisimme loppuotteluun sillä kaudella. Manchesterissa voitimme ison pelin loistavalla voimannäytöllä. Ja valitettavasti syytän itseäni uskomattomasta virheestä. Sellaista virhettä ei olisi pitänyt tehdä minun kokemuksellani, kertaa Buffon.

– Ajattelimme sen olevan muodollisuus, ja aloin leijua. Oli kuin ottelulla ei olisi suurta merkitystä, koska olimme jo voittaneet ensimmäisen osan 2–0 ja vastustajaraukoilla oli kaksi pelaajaa käytössä ja yhdeksän nuorukaista.

Lähde: Goal