Why always Mario? No siksi, koska Balotellilta maalinteko sujuu, kun hän sille päälle sattuu. 30-vuotias italialaishyökkääjä teki 7. joulukuuta loppukauden kattavan sopimuksen Serie B:ssä pelaavan AC Monzan kanssa, ja debytoi uudessa joukkueessaan tänään keskiviikkona kotiottelussa Salernitanaa vastaan.

Balotelli ei totisesti aikaillut, vaan tuuletti ensimmäistä maaliaan uudessa seurassaan jo viidennellä peliminuutilla. Carlos Augusto syötti rangaistusalueen vasemmalta reunalta aivan maalin edessä odotelleelle Balotellille ja tämä siirsi helposti oikealla jalallaan pallon maaliin. Maali syntyi Balotellin ensimmäisellä kosketuksella.

Balotellin edellisestä ottelusta oli kulunut lähes kymmenen kuukautta, sillä hän ei enää pelannut edellisen joukkueensa Brescian paidassa koronatauon jälkeen ajauduttuaan riitoihin seurajohdon kanssa. Viimeksi Balotelli pelasi Serie A -pelissä 9. maaliskuuta Sassuoloa vastaan, kapteeninnauha käsivarressaan.

Balotelli pelasi ottelussa kaikkiaan 62 peliminuuttia. Monza voitti pelin lopulta 3-0 ja on 16 pelaamansa ottelun jälkeen Serie B:ssä kolmantena. Päivän vastustaja Salernitana on sarjakärki, ja Monzaa nyt enää vain kaksi pistettä edellä.

Monzassa pelaa myös toinen legendaarinen pelaaja Kevin-Prince Boateng. Joukkueen omistaja on Italian entinen pääministeri ja entinen AC Milan -pomo Silvio Berlusconi.

Juttua on päivitetty 30.12. kello 19.03 Balotellin peliminuuttien ja ottelun lopputuloksen myötä.