Mitä Teemu Pukin suosiolle tapahtuisi uuden Valioliiga-nousun jälkeen? – ”Olisiko suunnitteilla patsasta?”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin Norwich johtaa Championshipia tapaninpäivän Watford-tappiosta huolimatta. Pukki on tehnyt tällä kaudella kymmenen sarjamaalia, ja kaiken kaikkiaan Norwichin paidassa 50 maalia 102 ottelussa kaikissa kilpailuissa.

Pukki on luonnollisesti suosittu pelaaja Norwichissa ja kaupungin liepeillä sijaitsevassa perheensä pienemmässä asuinkaupungissa. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva pohti Suplan Week of Football -podcastissa, mitä Pukin suosiolle tapahtuisi, jos Kanarialinnut nousisi kotkalaisen maaleilla toisella peräkkäisellä Championship-kaudella Valioliigaan.

– Olisiko siellä suunnitteilla jo patsasta sitten kaupungille? Se kertoo ”Temen” perusluonteesta. Hän on oikealla tavalla nöyrä, mutta kun mennään kentälle, nöyryys unohtuu, ja himo tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta on kova. Itsekin totesin siellä vierailleena saman asian. Kun selviää, että on Suomesta, niin tullaan kättelemään ja kiittelemään, että olette antaneet meille tällaisen suomalaisen pelaajan. Hän on todella arvostetussa asemassa siellä, Kanerva sanoo.

Norwich isännöi tammikuun toisena päivänä Barnsleya.

– Ennen kaikkea toivon hänelle terveyttä ja jaksamista. Championshipin peliruljanssi, joka on päällä, on huikea. Temelläkin on pieniä vammoja. Varmasti Norwichin päässä tehdään oikeita ratkaisuja lepuuttamisen suhteen tarpeen tullen. Pelaajilla on aina halu pelata, tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta menestymään. En missään nimessä toivo, että Teme loukkaantuu, eikä pystyisi auttamaan joukkuetta. Huikea saavutus kaiken kaikkiaan. Toivotaan, että hyvä vire jatkuu, Kanerva sanoo.

Championshipia näyttävät Suomessa seurata Elisa Viihde Viaplay ja V Sportin kanavat.

Lähde: Week of Football -podcast


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.