Neymar aiheuttanut ison kohun Brasiliassa – ”Päivän idiootti -palkinto kuuluu hänelle!”

© Kuva: Getty Images

Neymar on joutunut kotimaassaan Brasiliassa suuren kohun keskelle.

PSG:n tähtihyökkääjä, joka on tällä hetkellä poissa pelikentiltä nilkkavamman takia, on järjestänyt suuret juhlat noin 500 hengelle koronaviruspandemiasta piittaamatta.

Rio de Janeirossa sijaitsevassa kartanossa järjestetyt pippalot alkoivat perjantaina, ja niiden on määrä jatkua aina vuodenvaihteeseen saakka. Neymar on kieltänyt kaikilta juhlavierailta puhelimet, jotta mitään ei jäisi nauhalle.

Paikalla on tiettävästi bändi, joka soittaa osan ajasta äänieristetyssä tilassa, jotta melu ei haittaisi naapureita. Yläkerta on tarkoitettu pariskunnille ja alakerta sinkuille ”hyvä ajan viettämiseksi”.

Neymarin puhelinkiellosta huolimatta brasilialainen O Globo on saanut käsiinsä edellä mainittuja yksityiskohtia Neymarin tempauksesta, joka on ymmärrettävästi aiheuttanut suurta raivoa brasilialaisten keskuudessa.

Brasiliassa on vahvistettu jo yli 190 000 koronaviruksen aiheuttamaa kuolemaa. Ainoastaan Yhdysvalloissa lukema on tällä hetkellä suurempi. Tapauksia on sen sijaan rekisteröity yhteensä 7,4 miljoonaa, eli kolmanneksi eniten Yhdysvaltojen ja Intian jälkeen.

– Päivän idiottii -palkinto kuuluu Neymarille hänen viiden päivän mittaisten juhliensa ansiosta, twiittasi Brasilian ihmisoikeusasianajaja Augusto de Arruda Botelho uutisen kuultuaan.

Lähteet: Marca, The Sun


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.