Eurooppa-liiga
Nizza – Leverkusen
Torstai 03.12. klo 22:00

Torstai menee Eurooppa-liigan pelejä tahkotessa. C-lohkossa Nice yrittää vielä epätoivon vimmalla päästä mukaan jatkokuvioihin, vaikka tässä vaiheessa näyttää jo ylivoimaiselta. Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin syksy on mennyt joka rintamalla paremmin – joukkue on Bundesligassa kolmantena ja Eurooppa-liigassa on neljästä pelistä kerätty yhdeksän pistettä.

Kaikki turnaukset huomioiden Nice on neljän ottelun tappioputkessa. Tästä ottelusta tarvittaisiin rökälevoitto, jotta edes teoreettiset mahdollisuudet jatkopaikasta säilyisivät. Joukkueen pelaajatilanne ei näytä hääviltä, sillä muutama peluri on loukkaantuneena, Kasper Dolberg toipuu koronasta ja Morgan Schneiderlin sekä Hichem Boudaoui kärsivät pelikieltoaan torstaina.

Myös vierailta puuttuu muutama pelaaja loukkien takia. Lisäksi Benderin veljekset Lars ja Sven ovat epävarmoja avaukseen. Edmond Tapsoba on puolestaan koronan kourissa. Joukkueen maalitykki Alario palaa pikkukolhun jälkeen työpaikalleen. Viikonloppuna Bayer jäi kotonaan tasapeliin Herthan kanssa, vaikka oli ottelussa hienokseltaan niskan päällä. Vieraille riittää rutiinisuoritus jatkopaikan varmistamiseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Vieraiden kertoimet on painettu todella alas, eikä Nicenkään pelaaminen innosta. Korkeista maaliluvuista voidaan puolestaan vetoa lyödäkin – kummankaan joukkueen puolustus ei ole ollut betonia syksyn aikana. Lisäksi Nizza saattaa avata peliään heti ottelun alusta. Vetosuosituksena on siis Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,30.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO