PSG-pomolta kysyttiin suoraan, kiinnostaako Lionel Messin hankkiminen

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin ja Neymarin tulevaisuus puhuttaa.

Messi olisi halunnut lähteä Barcelonasta jo viime kesänä. Häntä ei päästetty lähtemään, mutta ensi kesänä Messin sopimus päättyy.

Neymarin sopimus ulottuu kesään 2022, mutta hän taas ilmoitti keskiviikkona pelatun Mestarien liiga -ottelun jälkeen, että ”ensi kaudella hän haluaa pelata Messin kanssa samassa joukkueessa”.

Torstaina Barcelonan puheenjohtajavaalien ennakkosuosikki Joan Laporta kommentoi Messin ja Neymarin tilannetta. Laportalle ykkösprioriteetti on Messin kanssa jatkosopimuksen sorvaaminen.

PSG taas on kiinnostunut pitämään kiinni Neymarista. Nyt PSG-pomo Nasser Al-Khelaifilta kysyttiin suoraan, kiinnostaako Messin hankkiminen.

– Messi on Barcelona pelaaja. En voi puhua tästä aiheesta, Al-Khelaifi sanoi Touche Pas à Mon Poste -ohjelmassa Cyril Hanounalle Sportin mukaan.

Samaan aikaan ranskalainen RMC Sports kertoo sisäpiirilähteisiinsä vedoten, että PSG on ehdottomasti kiinnostunut Messistä.

– Seura on jo osoittanut pystyvänsä uskomattomiin asioihin, kun Ney [Neymar] ja Kylian [Mbappé] hankittiin samassa siirtoikkunassa. Olisi typerää ja ennen kaikkea epäammattimaista, ettemme tekisi töitä [Messin saamisen eteen], kun otetaan huomioon, että hän on vapaa agentti ja että yksi hänen parhaista ystävistään on jo seurassa. Neymar ja Messi samassa joukkueessa olisi uskomatonta, lähde sanoi RMC:lle Sportin mukaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.