Ruotsista täystyrmäys Huuhkajien mahdollisuuksille MM-karsinnoissa: ”Ei tässä tarkoituksella Suomea lytätä”

© Kuva: Getty Images

Maanantaina arvottiin MM-karsintojen lohkot. Huuhkajat arvottiin D-lohkoon yhdessä Ranskan, Ukrainan, Bosnia ja Hertsegovinan sekä Kazakstanin kanssa. Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiö Betsson antoi murskaavan arvion Suomen mahdollisuuksista omassa lohkossan.

Suomi arvottiin lohkoon kolmoskorista, mutta neloskorista pamahti melkeinpä koko korin kovin joukkue, kun Bosnia ja Hertsegovina arvottiin samaan lohkoon Huuhkajien kanssa. Suomi pelasi EM-karsinnoissa Bosnia ja Hertsegovinan kanssa samassa lohkossa. Silloin Huuhkaja otti komean kotivoiton, mutta vieraissa kyyti oli kylmää.

Betsson pitää Suomea lohkonsa neljänneksi todennäköisimpänä lohkovoittajana. Huomionarvoista on myös se, että Huuhkajien lohkovoiton kerroin on huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi Ukrainan sekä Bosnia ja Hertsegovinan, joilla molemmilla lohkovoiton kerroin on 12.0.

Suomen lohkovoiton kerroin on peräti 76.0. Suomen kerroin lohkovoittoon on selkeästi suurin kolmoskorin joukkueista. Kolmoskorista lohkoihin arvottiin Suomen lisäksi Venäjä, Unkari, Irlanti, Tshekki, Norja, Pohjois-Irlanti, Islanti, Skotlanti sekä Kreikka.

– Ei tässä tarkoituksella Suomea lytätä, mutta näin tämä meidän ennusteissamme vain menee. Todistakaa ihmeessä, että olemme väärässä, Betssonin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist kertoi tiedotteessa.

Todennäköisin lohkovoittaja on tietysti Ranska, jolle Betsson tarjoaa vain 1.12 kertoimen. Vitoskorista lohkoon arvottu Kazakstan lähtee karsintaan todennäköisimpänä lohkojumbona.

LUE MYÖS:

Lähde: Betssonin tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.