Valioliigassa kauden ensimmäinen ottelusiirto koronaviruksen takia – Newcastle sulki koko harjoituskeskuksensa

© Kuva: Getty Images

Aston Villan oli määrä isännöidä Newcastlea ensi perjantaina Valioliigassa, mutta ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan vierasjoukkueessa puhjenneen koronaviruskriisin takia. Uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Useat Newcastlen pelaajat ja muut työntekijät ovat tällä hetkellä eristäytyneinä koteihinsa saatuaan positiiviset testitulokset viime päivinä. Newcastlen harjoituskeskus on toistaiseksi suljettu, jotta tartuntoja ei tulisi lisää.

Sky Sportsin mukaan harjoituskeskus on ollut suljettuna viime viikonlopusta lähtien, eivätkä pelaajat ole harjoitelleet yhdessä viime torstain jälkeen. Newcastle pyysi Valioliigalta ottelusiirtoa vedoten siihen, ettei se pysty tällä hetkellä valmistautumaan peliin.

Viime keväänä Valioliiga oli tauolla yli kolme kuukautta koronaviruspandemian takia.