Vuoden 2014 maailmanmestari haluaa siirtyä Valioliigaan: ”Se olisi kirsikka kakun päälle”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen keskikenttäpelaaja Sami Khedira haluaa siirtyä Englannin Valioliigaan.

Saksan kanssa vuoden 2014 maailmanmestaruuden voittanut Khedira, 33, ei ole pelannut Juventuksessa tällä kaudella otteluakaan, ja Mestarien liigaan häntä ei edes nimetty mukaan.

Khediran ja Juventuksen välinen sopimus päättyy ensi kesänä, mutta kummatkin osapuolet ovat valmiita päättämään ennenaikaisesti yhteistyönsä, joka alkoi kesällä 2015.

– Minulta puuttuu yhä Valioliiga kokoelmastani. Siellä pelaaminen olisi kirsikka kakun päälle, kommentoi Khedira The Athleticille.

– Olen tehnyt fysiikkavalmentajien kanssa ylimääräisiä harjoituksia valmistautuakseni Valioliigan vauhtia ja intensiteettiä varten.

Khedira ei sanonut suoraan, mihin seuraan hän haluaisi Englannissa siirtyä, mutta hän mainitsi nimeltä kaksi entistä valmentajaansa, jotka vaikuttavat nykyään Valioliigassa: Tottenhamin José Mourinhon ja Evertonin Carlo Ancelottin.

– Hän (Ancelotti) ja José ovat kummatkin uskomattomia ihmisiä, joilta olen oppinut niin paljon sekä jalkapallosta että itsestäni. He kummatkin ovat seuroissa, joilla on tärkeä rooli Valioliigassa. Katsotaan, mitä tapahtuu.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.