Zlatan Ibrahimović palasi AC Milaniin viime tammikuussa Los Angeles Galaxysta loppukauden mittaisella sopimuksella.

Ruotsalaistähden uskottiin kuitenkin lähtevän seurasta kauden päätteeksi, sillä milanolaisseura oli jo palkkaamassa päävalmentajakseen Ralf Rangnickin, jonka suunnitelmiin ei 39-vuotias Ibrahimović tiettävästi kuulunut.

[readmore from=ibrahimovic-zlatan]

Päävalmentaja Stefano Pioli sai AC Milanin loistavaan iskuun loppukaudella, ja sama on jatkunut tällä syyskaudella. Pioli jatkoi luotsina, ja niin seurassa jatkoi lopulta myös Zlatan.

Tällä hetkellä AC Milan keikkuukin Serie A:n kärjessä, ja ruotsalaisikoni puolestaan pitää hallussaan Italian pääsarjan maalintekijätilaston ykkössijaa kymmenellä osumallaan.

Ibrahimović kertoi vastikään, että harkitsi jopa lopettavansa uransa, mutta päätti lopulta ottaa haasteen vastaan. Hyökkääjä solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen milanolaisseuran kanssa.

LUE MYÖS:
Zlatan harkitsi lopettamista, mutta päätti jatkaa muuttaakseen AC Milanin pelaajien mentaliteetin: ”Jotkut ottavat sen hyvin, toisille se ei sovi”

Nyt Ibrahimović paljasti Sky Italialle, millaisia keskusteluja hän kävi päävalmentaja Piolin kanssa ennen jatkosopimuksen tekoa.

− Pioli kysyi minulta, että mitä aion tehdä. Sanoin, että en aio jatkaa. Nyt riittää. Perheeni on minulle tärkeä, olen täällä yksin, tämä on liian kova uhraus.

− Kuusi kuukautta kyllä menee, mutta en halua jäädä enää seuraavaksi vuodeksi, Zlatan jatkoi.

Pioli suhtautui tähtihyökkääjän ajatuksiin ymmärtäväisesti.

− Pioli sanoi minulle, että okei, kunnioitan päätöstäsi.

Zlatan kertoi, että seuraavana päivänä kaksikko keskusteli asiasta uudelleen.

− Olen päättänyt lopettaa. Unohdetaan sopimus, se ei tässä iässä enää tunnu tärkeältä, Zlatan paljasti sanoneensa.

− Sitten jokin muuttui. En halunnut jäädä katumapäälle. Soitin Milanoon ja päätin jatkaa. Mutta alkuperäinen ajatukseni oli tosiaan lopettaa.

Zlatanin mukaan hän pohti lopettamista jo Manchester Unitedissa, kun hän oli 35-vuotias.

− Olenko valmis lopettamaan? En, olo tuntuu niin hyvältä, Ibrahimović päätti.

Lähde: Goal