Bayern Münchenin lupaus siirtyy Serie A:han: ”Olen iloinen, että se onnistui”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin 19-vuotias Joshua Zirkzee on siirtymässä loppukauden lainalle Serie A:n Parmaan. Siirtoa ei ole vielä virallistettu, mutta hollantilaisnuorukainen vahvisti sen käytännössä itse Bildin haastattelussa sunnuntaina.

– Siirto otti aikansa, mutta olen onnellinen, että se onnistui nyt. Uskon, että saan täällä tilaisuuden kehittyä, ja toivon, että voin auttaa joukkuetta, Zirkzee kommentoi toimittaja Tobias Altschäfflille.

Zirkzeen lainasopimuksen kerrotaan kattavan loppukauden, mutta siihen sisältyy noin 15 miljoonan euron osto-optio. Optio voidaan lunastaa vain, jos Parma säilyy sarjassa. Parma on tällä hetkellä Serie A:ssa toiseksi viimeisenä, kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella olevaa Torinoa perässä.

Zirkzee on pelannut Bayern Münchenin organisaatiossa vuodesta 2017 lähtien. Tällä kaudella peliaika Bayernissa on kuitenkin ollut lähes olematonta. Zirkzee on pelannut kolmessa bundesliigaottelussa 91 minuuttia ja yhdessä Mestarien liiga -pelissä neljä minuuttia. Kaikkiaan hän on pelannut urallaan 12 bundesliigapeliä ja tehnyt niissä neljä maalia.

Lähde: Transfermarkt


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille