Bayern Münchenin 19-vuotias Joshua Zirkzee on siirtymässä loppukauden lainalle Serie A:n Parmaan. Siirtoa ei ole vielä virallistettu, mutta hollantilaisnuorukainen vahvisti sen käytännössä itse Bildin haastattelussa sunnuntaina.

– Siirto otti aikansa, mutta olen onnellinen, että se onnistui nyt. Uskon, että saan täällä tilaisuuden kehittyä, ja toivon, että voin auttaa joukkuetta, Zirkzee kommentoi toimittaja Tobias Altschäfflille.

Zirkzeen lainasopimuksen kerrotaan kattavan loppukauden, mutta siihen sisältyy noin 15 miljoonan euron osto-optio. Optio voidaan lunastaa vain, jos Parma säilyy sarjassa. Parma on tällä hetkellä Serie A:ssa toiseksi viimeisenä, kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella olevaa Torinoa perässä.

Zirkzee on pelannut Bayern Münchenin organisaatiossa vuodesta 2017 lähtien. Tällä kaudella peliaika Bayernissa on kuitenkin ollut lähes olematonta. Zirkzee on pelannut kolmessa bundesliigaottelussa 91 minuuttia ja yhdessä Mestarien liiga -pelissä neljä minuuttia. Kaikkiaan hän on pelannut urallaan 12 bundesliigapeliä ja tehnyt niissä neljä maalia.

Lähde: Transfermarkt

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Joshua Zirkzee from Bayern Münich to Parma, done deal and here we go confirmed! The player is now flying to Italy in order to complete medical tests and sign his contract with @Kyle_J_Krause .

Loan with buy option [€15m] + potential 7.5% future sale for Bayern 🇳🇱 #parma #bayern

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Joshua Zirkzee is joining Parma from Bayern Münich, confirmed. Total agreement reached on loan with buy option around €15m.

#Bayern will also have potential 7,5% of future sale from Parma. Personal terms agreed too. Last details... then here we go soon @Kyle_J_Krause. 🇳🇱 #parma