FA Cup
Burnley – MK Dons
Lauantai 09.01. klo 17:00

FA Cupin kolmannen kierroksen pääpäivä on perinteisesti lauantai, jolloin ratkotaan kahdenkymmenen jatkopaikan kohtalo. Valioliigan alemman keskikastin Burnley saa lauantaina vieraakseen kolmannen sarjatason MK Donsin, jonka kausi on sujunut League Onessa kohtalaisesti ilman sen suurempia hurraahuutoja. Burnley on luonnollisesti kahden sarjatason laatuedullaan ottelun suosikki.

Ennen ottelua Burnley tiedotti, että pari pelaajaa joutuu huilaamaan tämän pelin saatuaan koronavirustartunnan. Tämänhetkisen tiedon mukaan isänniltä puuttuu pelaajia kourallinen – tarkat tiedot saadaan vasta kokoonpanojen muodossa. Valioliigassa Sean Dychen suojatit ovat ottaneet makeita päänahkoja viime aikoina ja putoamisviiva on tällä hetkellä viiden pisteen päässä. Huomattavaa on, että tämä on Burnleyn ensimmäinen ottelu uusien amerikkalaisten omistajien aikana.

MK Dons on Milton Keynesiin muuttanut FC Wimbledonin perillinen. Se käväisi muutama vuosi sitten jopa Championshipissä, mutta League One vaikuttaa joukkueen tasolle sopivalta sarjatasolta. Joukkue tulee tähän otteluun kahden ottelun voittoputkessa, sillä se kaatoi viime kierroksilla sarjan häntäpäässä olevat Swindonin ja Bristol Roversin. Myös Russell Martinin harmina on kourallinen loukkaantumisia.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikesta päätellen Burnley pystyy laittamaan säällisen miehistön avaukseen ja se on velvoitettu selvittämään tiensä jatkoon. Cup-romantiikka voi aina lyödä varomatonta vedonlyöjää korville, mutta otetaan tähän otteluun suoraa kotivoittoa: Burnley voittaa ottelun kertoimella 1,72.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO