Cristiano Ronaldoa tarjottiin aikanaan Barcelonalle – ”En kadu sitä”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan entinen puheenjohtaja Joan Laporta sanoo, että seuralla oli aikanaan mahdollisuus hankkia portugalilaistähti Cristiano Ronaldo ennen kuin hän siirtyi Manchester Unitediin.

Ronaldo, 35, siirtyi Sporting Lissabonista Manchester Unitediin 19 miljoonalla eurolla kesällä 2003 ja otti siten ensimmäisen ison askeleensa kohti supertähteyttä. Tätä nykyä hän on muun muassa viisinkertainen Ballon d’Orin ja Mestarien liigan voittaja sekä hallitseva Euroopan mestari.

Nykyään Ronaldo edustaa Juventusta, mutta aiemmin hän pelasi lähes kymmenen vuotta Barcelonan arkkivihollisen Real Madridin riveissä. Laportan mukaan Barcelona olisi voinut napata nuoren Ronaldon aikanaan riveihinsä alennetulla hinnalla, mutta katalonialaisjätillä oli jo muita suunnitelmia.

– Olimme hankkimassa Ronaldinhoa ja Rafael Márquezia. Márquezin edustajat tarjosivat Cristiano Ronaldoa meille, hän pelasi silloin Sportingissa, kommentoi Laporta Iniestazolle.

– Yksi hänen agenteistaan sanoi, että heillä on pelaaja, jota he ovat myymässä Unitediin 19 miljoonalla, mutta he myisivät hänet minulle 17 miljoonalla.

– Mutta me olimme jo päättäneet sijoittaa Ronaldinhoon. Cristiano pelasi enemmän laidalla kuin keskellä. Meidän mielestämme meillä oli jo riittävästi pelaajia sille paikalle, joten hylkäsimme hänet, enkä minä kadu sitä.

Ronaldolla tulee helmikuussa mittariin 36 vuotta, mutta hän on yhä huippukunnossa. Kuluvalla kaudella hän on pelannut 17 ottelua ja tehnyt 19 maalia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.