Cristiano Ronaldosta kaikkien aikojen maalipyssy – Juventus punnersi voittoon pelattuaan puolet pelistä ylivoimalla, kaksi pelaajaa loukkaantui

© Kuva: Getty Images

Juventus otti sunnuntai-illan päätteeksi 3-1-työvoiton Sassuolosta kotikentällään. Voitto oli sikäli Vanhalle Rouvalle lähes velvollisuus, että Juventus pelasi koko toisen puoliajan yhden pelaajan ylivoimalla.

Juventus joutui tekemään ensimmäisellä puoliajalla kaksi vaihtoa loukkaantumisten takia. Weston McKennie jätti kentän 19. minuutilla ja Paulo Dybala 42. minuutilla. Alustavien tietojen mukaan kummankaan vamma ei ole kovin vakava, mutta Dybalan ehkä vähän vakavampi kahdesta.

Lähellä oli kolmaskin loukkaantuminen aivan avausjakson päätteeksi. Pedro Obiang sukitti rajusti takaapäin Federico Chiesaa, ja Obiangille nousi ansaitusti suora punainen. Chiesa pystyi onneksi jatkamaan peliä.

Pelin avausmaali nähtiin 51. minuutilla, kun laitapuolustaja Danilo tykitti todella tulisen kudin Sassuolon maalin alakulmaan. Daniloa ei tunneta maalitykkinä, mutta tämä osuma oli todella komea.

Alivoimastaan huolimatta vierasjoukkue onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin kahdeksan minuuttia myöhemmin. Tasoitusmaalin viimeisteli ranskalainen Gregoire Defrel.

Juventuksen hallinta ja ylivoima toi tulosta 82. minuutilla, kun Gianluca Frabottan matala poikittaissyöttö vasemmalta lipui puolustajien ohi maalin edustalla päivystäneelle Aaron Ramseylle. Tällä oli helppo työ sinetöidä Juventukselle voittomaali.

Lisäajalla Cristiano Ronaldo teki vielä loppunumeroiksi 3-1. Maali oli portugalilaiselle uran 759:s virallisissa kilpailuissa, ja samalla historiallinen. Se nimittäin nosti Cristiano Ronaldon Josef Bicanin rinnalle maailman kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi.


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?