Nuoret yhdysvaltalaispelaajat ovat alkaneet valloittaa Euroopan kenttiä, kun vuoron perään muun muassa Chelsean Christian Pulisic, Juventuksen Weston McKennie ja Barcelonan Sergiño Dest ovat esiintyneet edukseen suurseuroissa Dortmundin Giovanni Reynaa unohtamatta.

Yhdysvaltalaislupauksia nousee esiin nyt kovalla tahdilla, ja lisää on tulossa. ESPN uutisoi, että Pohjois-Amerikan MLS:n FC Dallasia edustava Bryan Reynolds kiinnostaa eurooppalaisseuroja. Reynolds on 19-vuotias oikea laitapakki.

ESPN:n mukaan Reynoldsin perässä ovat Italian Serie A:sta ainakin Juventus ja AS Roma, Belgian liigasta Club Brügge ja lisäksi yksi seura, jonka nimeä ESPN ei kertonut.

ESPN kirjoittaa, että jos Juventus hankkii Reynoldsin, torinolaisseuran täytyy lainata hänet kevätkauden ajaksi muualle, sillä EU:n ulkopuolelta tulevien pelaajien kiintiö on täynnä. Ainakin Benevento on kiinnostunut lainaamaan Reynoldsin tässä skenaariossa.

FC Dallas pitää tietojen mukaan Reynoldsia kahdeksan miljoonan euron arvoisena. Reynolds on pelannut Yhdysvaltain juniorimaajoukkueissa, muttei ole vielä debytoinut aikuisten tasolla.

Reynoldsilla ja FC Dallasilla on sopimus vuoteen 2024 saakka. Hän pelasi viime kaudella MLS:ssä 27 ottelua.