FC Honka teki kovan kaappauksen! TPS:n keskikenttälupaus siirtyy Espooseen

© Kuva: Juha Tamminen

Ykköseen tipahtaneen TPS:n keskikenttälupaus Niklas Pyyhtiä siirtyy FC Honkaan.

17-vuotias Pyyhtiä allekirjoitti Hongan kanssa kauden 2021 mittaisen lainasopimuksen, johon sisältyy Hongan optio lunastaa pelaajan oikeudet kokonaan itselleen kauden jälkeen. TPS saa korvauksen pelaajalainasta, siirtokorvauksen mahdollisesta option käytöstä, sekä korvauksen pelaajan mahdollisesta seuraavasta siirrosta.

Pyyhtiä sai jo viime kaudella runsaasti vastuuta Veikkausliigassa pelaten yhteensä 16 ottelussa. Ikäluokkansa lupaavimpiin pelaajiin lukeutuva Pyyhtiä on myös edustanut Suomea juniorimaajoukkueissa.

– Hongasta osoitettiin minuun kiinnostusta ja sain mahdollisuuden päästä pelaamaan Veikkausliigassa. Pidän Hongan pelityylistä ja koen, että tämä on hyvä seuraava askel urallani. Vahvuuksiini lukeutuu hyvä jalka, jolla pystyn antamaan hyviä, niin pitkiä kuin lyhyitäkin syöttöjä. Koen myös, että laukaukseni ovat hyvällä tasolla ja uskonkin, että pystyn tuomaan joukkueen peliin sitä kautta vaarallisuutta ja tehoja. Suurimpana tavoitteena ensi kaudella on saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja sen kautta auttaa joukkuetta menestymään, Pyyhtiä kommentoi Hongan tiedotteessa.

Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.