Marcus Forssin edustama Brentford voitti keskiviikkoiltana Luton Townin Englannin Mestaruussarjassa 1-0-lukemin.

Lontoolaisseuran suomalaishyökkääjä pelasi 15 minuuttia kamppailun lopusta, mutta ei ehtinyt päästä tehoille.

Lisäajan tapahtumat saattoivat kuitenkin pedata hänelle tärkeän avauksen paikan Brentfordin seuraavaan otteluun.

Joukkueen tähtihyökkääjä Ivan Toney, jonka vahvat suoritukset ovat rajoittaneet Forssin peliaikaa kuluneen kauden aikana, ajettiin ottelun lopussa ulos kahden keltaisen kortin seurauksena.

Kärkimies ei täten saa pelata FA Cupin neljännen kierroksen ottelussa, jossa Brentford kohtaa Valioliigan kolmossijalle nousseen Leicesterin.

21-vuotiaan Forssin odotetaan nousevan sunnuntaina Toneyn tilalle Brentfordin kokoonpanoon, jolloinka hän kohtaisi jo kauden kuudennen valioliigaseuransa.

Forss pelasi Englannin Liigacupissa täydet minuutit West Bromwichia, Fulhamia sekä Newcastlea vastaan. Näissä otteluissa syntyi kaksi maalia.

[readmore from=Brentford]

Sen lisäksi hän pelasi 77 minuuttia Southamptonia vastaan ja 10 minuuttia Tottenhamia vastaan. Brentford tippui Liigacupin välierävaiheessa, kun José Mourinhon luotsaama Spurs voitti seuran 2-0 tammikuun alussa.

Forss on esiintynyt Brentfordille yhteensä 25 ottelussa tällä kaudella, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Maaleja nuori Huuhkajat-komeetta on takonut seitsemän kappaletta.

Brentfordin ja Leicesterin välinen kamppailu potkaistaan käyntiin sunnuntaina kello 16:30 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa Viaplayn suoratoistopalvelusta.